Haberler

Maçın Ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal: "Aldığımız galibiyetle zirveye biraz daha yaklaştık" Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Şensoy: "Cardozo, uluslararası tecrübeye sahip bir oyuncu. Pozisyonları buldu mu sizi cezalandırıyor" Müsabakada hat trick yapan Cardozo, topu eve götürdü.

Spor Toto Süper Ligi'de Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, aldıkları galibiyetle zirveye biraz daha yaklaştıklarını söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, koşan, mücadele eden, kalitesini içinde barındıran bir takıma sahip olduklarını belirtti.

Coşkulu, iştahlı oyunlarını maçta daha uzun süreye yaymaları gerektiğini ifade eden Yanal, "Koşacak oyunculardan kurulu bir takımız. Coşkulu, iştahlı oyunu sahaya koyduklarında onların koşuları bize keyifli, zevkli dakikalar yaşatıyor. Bunu uzun süreye yaymak, disiplinli oynamak amacımız olmalı" dedi.

Yanal, önemli bir maçta galip geldiklerini belirterek, "Aldığımız galibiyetle zirveye biraz daha yaklaştık. Arada farkı kapatmak, orada kalmak ve sezon sonuna kadar olmak istiyoruz. Takım, sezon sonuna kadar da orada olacağının müjdesini verdi, bizi umutlandırdı" diye konuştu.

Futbolun güzellikler oyunu olduğunu söyleyen Yanal, "Takımın olumlu psikolojisini, özgürlüğünü, keyfini açığa çıkarmak lazım. Tanıdığımız, bildiğimiz oyuncular var. Onların ne yapabileceğini de biliyorum. Basit bir ölçümle oyuncuların kapasitesini ölçebiliyorsunuz. Var olan değeri ortaya koymak için psikolojik ortamı oluşturduk" ifadesini kullandı.

Şensoy: "Trabzonspor'u tebrik ederim"

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy ise galibiyetten dolayı Trabzonspor'u tebrik ettiklerini söyledi.

Trabzonspor'un her şeye rağmen galibiyeti hak ettiğini belirten Şensoy, "Özellikle ilk yarıda bizi çok kötü cezalandırdılar. Birisi maçı izlememiş, sadece skoru duymuş olsa Trabzonspor'un olağanüstü oynadığını zanneder ancak öyle olmadı" dedi.

Şensoy, maçta kritik anlar yaşandığını ifade ederek, "Şanssız bir karambolden Trabzonspor 1-0 öne geçti. Hemen tepki verdik. Guido Koçer, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atsa farklı bir motivasyon olacaktı. Golü bırak Guido Koçer'i kaybettik. Kaval kemiğine krampon darbesi aldı. Doğa ve Stancu'nun eksiklikleri de bizim için önemliydi" diye konuştu.

Maçın ilk yarısında ofansif anlamda bir şey yapamadıklarını dile getiren Şensoy, şunları kaydetti:

"İkinci gol biz serbest atışı kullanırken geldi. Bir şok yaşadık. İlk yarı 3-0 kapandıktan sonra ikinci yarıda yapacağınız çok şey kalmadı. Koçer'in yanı sıra Uğur'u da sakatlığı nedeniyle oyundan almak zorunda kaldık. İkinci yarıdaki skor 1-1.  Bu skor da oyun da Gençlerbirliği ile Trabzonspor'un ikinci yarı baş başa mücadele ettiğini gösteriyor. Hatta ikinci yarı daha iyiydik ama genelde o hataları yapmayacaksınız. Cardozo, uluslararası tecrübeye sahip bir oyuncu. Pozisyonları buldun mu sizi cezalandırıyor."

-Cardozo, maç topunu eve götürdü

Gençlerbirliği karşılaşmasında hat-trick yapan Oscar Cardozo, Beşiktaş karşılaşmasını da kazanarak takımın yakaladığı olumlu havayı sürdürmek istediklerini söyledi.

Cardozo, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, maçın oynandığı topu aldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Topu eve götürüp hatıra olarak saklayacağım. Hangi golümü beğendim diye sorarsanız sonuncu gol derim. 8 gol attım bunların 7'si Avni Aker'de. Bazen deplasmandaki maçlar zor olabiliyor. Karşı takım taraftarıyla coşkulu oynuyor. Benim tek yapmak istediğim gollerime devam edebilmek. Kupa maçından sonra Beşiktaş ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Takımımız gerçekten iyi hava yakaladı. Deplasmandan alacağımız bir galibiyet takımın havasına çok iyi gelecek." - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Óscar Cardozo Ersun Yanal Trabzonspor Yerel Haberler

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (1)

TrabzonluMobil-IOS:

Adam usta, atıyor kardeşim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title