Haberler

Suriye Ordusu İle Özgür Suriye Ordusu Anlaştı

Güncelleme:

Fars Haber Ajansı son dakika olarak geçtiği haberde, Esad rejimine bağlı güçlerle Özgür Suriye Ordusu'nun El Nusra'ya karşı birleştiğini duyurdu.

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, Beşşar Esad rejimine bağlı Suriye ordusuyla rejime karşı savaşan Özgür Suriye Ordusu'nun, El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi'yle mücadele edebilmek için aralarında ateşkes anlaşması yaptıklarını ileri sürdü.

UZLAŞMA KOMİTESİ DEVREYE GİRDİ

Haberini üst düzey bir Suriye Ordusu yetkilisine dayandıran ajansın iddiasına göre, başkent Şam'ın önemli banliyölerinden Barze'de El Nusra karşısında zor durumda kalan muhalif Özgür Suriye Ordusu (FSA) ile Beşşar Esad rejiminin Suriye Ordusu, Ulusal Uzlaşma Komitesi ile bazı aşiret liderlerinin devreye girmesi sonucu aralarında ateşkes imzaladı.

KENDİ ARALARINDA ÇATIŞMAYACAKLAR

Bu çerçevede taraflar Suriye'nin Barzeh bölgesinde kendi aralarında çatışmayacak ve Barze'de sadece El Nusra Cephesi güçleriyle mücadele edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Beşşar Esed El Nusra Suriye İran Güncel Haberler Son Dakika

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500

Yorumlar (56)

CEVAPYAZIN!!!batu912222@gmail.com:

HADİ BAŞBAKAN ÇOKKÖTÜ İNSİN AŞAĞIYA KİM GELECEK YERİNE PEKİ İKİ LAFI BİR ARAYA GETİREMEYEN 1.60 LIK BOYUYLA KILIÇTAROĞLUMU YOKSA MATEMATİK DEHASI DEVLET BAHCELİMİ YOYO HAYIR İNANAMIYORUM YOKSA SARIGÜLMÜ YADA MORGÜL AHAHAH :D Akıllı olsun akıllı :D

41
39
yanıtYanıtla
ataahmetucar1978@outlook.com:

sn.mustafa sarıgül

yanıt0
yanıt0
Editör yayınlael.insan@hotmail.com:

Alay ettiğin adama 1,60lık boyu Allah vermiş. Allah'ın yarattığıyla dalga geçiyorsun, Tövbe edeceğin yerde çıkmış burda ahkam kesiyorsun.

yanıt0
yanıt0
Bak sendefaultx@trashmail.net:

Yapacagin is sözde degil özde olmali zavali. Atalarimiz Az konus Öz konus demisler. Ayrica cok iyi konusanlari, dili iyi dönenlerin menfaetlerini hep beraber gördük ve bu gidisle dahasinida görecegiz. Unutma seytaninda dili iyi dönermis. Hirsiz Avukati olma Adam ol.

yanıt0
yanıt0
KNHalidirican@hotmail.com:

by meçhul bu ulkede kürtler basbakan da oldu c.baskanıda mesele kürt olması degil vatan haini olmasın anladın mı zırdo

yanıt0
yanıt0
Murat sucuM.sucu@hotmail.com:

O bir 1.60 lik dedigin adamin aklinin onda biri sende olsa böyle yorum yazmazdin a akil fukarasi ampül

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

el-nusra ve işid olmasaydı suriyede bir tek müslüman kalmazdı.baktılar islam orduları zafere yaklaşıyor tüm şer odakları birlleşti.sizin kötüleyip yerden yere vurdugunuz el-nusra daha iki gün önce TÜRKİYE için kamışlıda aponun eniştesi dahil 120 pkk lıyı öldürdü.işid her yerde kafirlere karşı mücadele veriyor.burdan selam olsun kardeşlerime

13
42
yanıtYanıtla
alidemiya123@hotmail.com:

sen ne evladısın bilmem ama anan seni yanlış beslemiş islam ordusuymuş basbaya terörüstler islamda kafa kesmek kadınlara tecavüz etmek varmı ey ahmak

yanıt0
yanıt0
utanmadan bile muslumanlik diyorsunkirlangic9:

Suriyede masum halkin kafasini keseceksin ondan sonr muslumanim diyeceksin Allahin gazabi el nusra gibi kafirlerinin ve onlarin yolundan gidenlerin uzerine olsun. Merak etmeyin Allahin bu dinsizleri kahretmesi yakindir. zalimler icin yasasin cehennem

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

RTE şimdi gönderdiği silahları geri isteyecek mi acaba ?

39
12
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title