Haberler

Alanya Sedre Av Köşküne Başarı Ödülü

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda dereceye giren kültürel miras proje ödülleri, Antalya Expo Center’da açılan 26. YAPEX Restorasyon Fuarı’nda dağıtıldı.

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda dereceye giren kültürel miras proje ödülleri, Antalya Expo Center'da açılan 26. YAPEX Restorasyon Fuarı'nda dağıtıldı. Alanya Belediyesi'nin Sedre Av Köşkü'yle kazandığı "Başarı Ödülü"nü, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp teslim aldı.

Ödül törenine, Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura, ödül kazanan tüm diğer belediyelerin yetkilileri ve davetliler katıldı.

Törende, Alanya Belediyesi'nin ödülünü Başkan Yardımcısı Ali Yenialp'e, İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç takdim etti. Düzenlenen törende Alanya Belediyesi'nin yanısıra 62 belediye daha ödül aldı.

Alanya standına büyük ilgi

Başarı Ödülü kazanan Sedre Av Köşkü'nün yanısıra Alanya'nın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması için Alanya Belediyesi tarafından açılan stant ziyaretçilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor. 14 Kasım'da başlayıp 17 Kasım tarihine kadar açık kalacak 26. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'nda, Alanya Belediyesi'nin kültürel miras alanında yaptığı ve devam eden projeleri ziyaretçilere özel sunumlarla tanıtılıyor.

Alanya Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi'nde restore edilerek kültür turizmine kazandırılması için çalışmaları devam eden yaklaşık 800 yıldır ayakta kalan Sedre Av Köşkü, iç tefrişatı tamamlandıktan sonra Avcılık Müzesi olarak hizmete açılacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Alanya Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title