Haberler

"Basın Çalışanlarının Hakları Korunmalı"

Güncelleme:

MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' olması nedeniyle mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' olması nedeniyle mesaj yayımladı.

MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, "Basın çalışanlarının haklarının hükümet tarafından korunması, sorunların çözülmesi, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları onların görevlerini en iyi şekilde yapmaları sağlanmalıdır" dedi.

Basın çalışanlarının mesleklerini en iyi bir şekilde yapmaları için fedakarca çalıştıklarını söyleyen Enginyurt, Ordu'da ulusal ve yerel alandaki yaşanan gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendiren, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimi sağlayan ve bunun yanı sıra birçok önemli görev ve sorumluluğu üstlenen basın mensuplarının büyük bir özveri ile çalıştıklarını ifade etti.

Enginyurt, yayımladığı mesajında, "Gazeteciler vatandaşların kurumlarla olan sıkıntılarını ve beklentilerini de dile getirerek kurumlar ile vatandaşlar arasında adeta bir köprü vazifesi görmektedir. Basın yayın kuruluşları her anlamda bağımsız ve özgür olmadıkları, haberleri yorum katmadan olduğu gibi ve tarafsız olarak halka aktarmadıkları sürece toplumumuza karşı olan görevlerini tam ve sağlıklı olarak yapmış sayılmazlar. Bu nedenle basınımızın topluma karşı ciddi yükümlülükleri vardır. Basın çalışanları mesleklerini en iyi bir şekilde yapmaları için fedakarca çalışmaktadırlar. Bu yüzden basın çalışanlarının haklarının hükümet tarafından korunması, sorunların çözülmesi, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları onların görevlerini en iyi şekilde yapmaları sağlanmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle görevleri sırasında yaşamlarını yitiren basın çalışanlarına Allah'tan rahmet diliyor ve şuanda görevlerine devam etmekte olan değerli basınımızın 24 temmuz Basın Bayramını kutlayarak, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim." ifadelerine yer verdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cemal Enginyurt Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title