Haberler

Zihinsel Engelli Genç İçin Kına Gecesi Düzenlendi

Güncelleme:

Hatay'da konteyner kentte yaşayan zihinsel engelli Onurcan Vurgun'un 1 günlük temsili askerliği öncesi kına gecesi düzenlendi. Kına gecesinde düzenlenen eğlenceye tüm konteyner kent ortak olurken, anne Fatma Vurgun'un hayalleri gerçek oldu.

Hatay'da konteyner kentte ailesiyle birlikte yaşayan zihinsel engelli Onurcan Vurgun'un 1 günlük temsili askerliği öncesi kına gecesi düzenlendi. Kına gecesinde düzenlenen eğlenceye tüm konteyner kent ortak olurken, anne Fatma Vurgun'un hayalleri gerçek oldu.

Asrın felaketi sonrası 26 yaşındaki zihinsel engelli Onurcan Vurgun ve ailesi Antakya ilçesinde konteyner kentte yaşamaya başladı. Konteyner kent sakinleri tarafından sevilen zihinsel engelli genç için 16 Mayıs tarihinde temsili olarak yapacağı askerlik görevi öncesi kına gecesi düzenlendi. Türkülerin söylendiği, halayların çekildiği kına gecesine konteyner kent sakinleri de eşlik etti. Kına gecesinde zihinsel engelli gencin annesi Fatma ve babası Aşır Vurgun duygusal anlar yaşadı.

"Rabbime şükür bugün kınasını yaptık, gözümüzde kalmadı"

Anne Fatma Vurgun, evladına düzenlenen kına gecesi sonrası çok mutlu olduğunu belirterek "İki evladım var, birisi Onurcan o da rahatsız. Rabbime şükür bugün kınasını yaptık, gözümüzde kalmadı. Bir gün de olsa vatana, millete hayırlı olur inşallah. Çok mutluyum bir anne olarak. Onurcan 26 yaşında, çok güzel bir duygu. Benim çocuğum 5 yaşında rahatsızlık geçirdi. Ben bugüne getirene kadar çok zor günler geçirdim. Tüm konteyner kent, eş, dost ve akrabalarımız Onurcan'ın kınasına geldiler. Çok mutlu olduk oğlum da ben de" dedi.

Baba Aşir Vurgun da duygusal anlar yaşayarak "Onurcan ikinci evladımız. Doğuştan zihinsel engelli. Çok şükür bu günlerimize geldiğimiz için. Askerliğini özel olduğu için 1 gün yapacak. Rabbim nasip ederse. Mutluluk demek ne demek, çok mutluyum" ifadelerini kullandı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hatay Yerel Yaşam Güncel Haberler

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title