Haberler

Ramazan'da Yaşlılar Unutulmadı

Yaşlı odaklı hizmetleri ile hem il hem de ülke genelinde örnek projeler üreten İzmit Belediyesi, Ramazan ayında da yaşlıları unutmadı.

Yaşlı odaklı hizmetleri ile hem il hem de ülke genelinde örnek projeler üreten İzmit Belediyesi, Ramazan ayında da yaşlıları unutmadı. Belediye ekipleri Ramazan ayı yoğun olmak üzere ilçe genelindeki tüm yaşlıları ziyaret edecekler.

Geçtiğimiz yıllarda Gençlik Meclisi ve Kadın Meclisi gönüllü katılımcıları ile sürdürülen çalışma bu yıl İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi tarafından yürütülecek. Sosyal İşler Birimi'nde görevli Asuman Sert, Elif Eseroğlu, Ömer Kaya, Yasemin Sert ve Zeynep Akı'dan oluşan ekip tarafından yapılacak olan ziyaretlerde yaşlıların hatırını soracak olan ekip, onlardan gelen önerileri de belediyeye iletecekler.

Belediye tarafından yürütülecek olan yaşlı ziyaretlerinin ilk durağı Hacı Hızır Mahallesi oldu. Hacı Hızır Mahallesi'nden Asiye Elmas, Ferdane Bakar, Fethiye Uzel, Kursiye Uzel, Fatma Güzdolu, Naciye Molla, Feride Kavas, Aliye Aydın, Nazmiye Pınar, Mehmet Naci Özdil, Nuran Özdil, Zahide Bayar ve Emine Bıçakçı'yı ziyaret eden ekip ziyaret sırasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın selamını ileterek yaşlılarla bir süre sohbet ettiler. Yaşlıların büyük bir memnuniyetle karşıladığı ziyaretlerde kendilerine ziyaretin hatırası olarak havlu hediye edildi.

Mahalle inceleme gezileri sırasında sık sık mahallede bulunan yaşlıları ziyaret ettiğini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaşlıları ziyaret çalışmasını çok önemsediğini söyledi. "Yaşlılar bizim kıdemlilerimiz, onlar bizim başımızın tacı, onlar için ne yapsak azdır" diyen Başkan Doğan ailelerin çocuklarına yaşlıları ziyaret alışkanlığını kazandırması gerektiğine dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl uygulanan yaşlı ziyaretlerini Ramazan ayı vesilesi ile yenide başlattıklarını ifade eden yetkililer vatandaşları ziyaret için gelen kimselere belediye personel kimlik kartı ve resmi araç sormaları konusunda da uyardı. Haftada en az 40 yaşlıyı ziyaret etmeyi planlayan ekipler ziyaretlerine Ramazan sonrası da devam edecekler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Ömer Kaya Yerel Haberler

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Yarım asırlık süt markasının fabrikası icradan satışa çıktı

Yarım asırlık süt markasının fabrikası icradan satışa çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title