Haberler

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. Yıl Festivali Başladı

Güncelleme:

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, 60. yıl festivali kapsamında düzenlenen Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri ile başladı. Ünlü sanatçı Naz Ölçal'ın konseri ve birbirinden farklı etkinliklerle dolu olan festival, GKV eğitim kampüsünde açılış töreniyle start aldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.Yıl Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri, GKV eğitim kampüsünde düzenlenen açılış töreniyle start aldı. Etkinliklerin ilk gününde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarından ünlü sanatçı Naz Ölçal sevenleriyle muhteşem bir konserde buluşurken etkinlik kapsamında gün boyu bir birinden farklı çalışmaya imza atıldı.

1963 yılında kurularak ülke eğitimine 60 yıldır büyük katkılar sağlayan ve Anadolu'nun en köklü eğitim çınarları arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kuruluşunun 60.yılını bir çok etkinlikle kutlarken düzenlenen muhteşem festival kutlamaları adeta taçlandırdı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.Yıl Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri GKV eğitim kampüsünde düzenlenen açılış töreniyle start aldı.

Nüket Ersoy'dan anlamlı kutlama mesajı

GKV 60. Yıl Festivali nedeniyle bir açıklama yapan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, "Toplumların kalkınma düzeylerinin en önemli göstergeleri eğitim, sanat ve kültürdür. Kuruluşundan bu yana bu bilinçle hizmetlerine devam eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, 60 yıldır çağdaş Türkiye'nin geleceği olan gençleri akademik yönden yetiştirirken, sanat ve kültür etkinlikleri ile de onların tam donanımını sağlamaktır. Anaokulundan başlayarak liseden mezun olmalarına kadar geçen süreçte öğrencilerimizin sosyalleşmesinin güçlendirilmesi için eğitim hizmetlerinin sanat ve kültür yoluyla desteklenmesi temel amaçlarımızdandır. Her GKV'li öğrencinin yeteneklerini ortaya çıkarmayı öz güvenlerini artırmayı, farklı kültürlerle kaynaşmalarını sağlamayı amaçlayan bu eğitim etkinliklerimiz geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizi yetiştirmede çok önemlidir. Bu nedenle okullarımızda her yıl ulusal ve uluslararası olmak üzere pek çok etkinlik düzenlenmektedir. Kamu yararına çalışma amacıyla kurulan ve 60 yıldır toplumsal sorumluluk anlayışıyla hizmet veren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, Gaziantep halkı ile bu etkinliklerle bir kez daha bütünleşmekten büyük mutluluk duymaktadır. GKV Özel Okulları'nın kapılarını 60 yıldır çok şey borçlu olduğumuz Sayın Gaziantep halkına ve kamuoyuna böylesine bir organizasyonla açmak bizleri onurlandırmaktadır. Hepiniz hoş geldiniz" dedi.

Bilim şenliğinde yüzlerce proje görücüye çıktı

GKV Özel Okulları tarafından düzenlenen 60.yıl kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni'ni Genel Müdür Fevzi Gürsel tarafından törenle açıldı. Bir birinden farklı yüzlerce projenin yer aldığı sergide öğrenciler projeleri hakkında katılımcılara bilgi verirken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel bütün projeleri inceleyerek çalışmalar hakkında öğrenciler ve danışman öğretmenlerden bilgiler aldı. Gürsel etkinliğe katılan öğrencileri kutlayarak başarılar diledi.

Bahar şenliği coşturdu

Gaziantep Kolej Vakfı 60. Yıl Festivali kapsamında düzenlenen bahar şenliğinde öğrenciler gönüllerince eğlenirken kültür, sanat ve sportif faaliyetlerinde doruk noktaya çıktığı kutlamalarda öğrenci velilerin açtığı stantlar da dikkat çekti. Bir birinden farklı yarışma ve gösteriler eşliğinde devam eden şenliklerin üç gün süreceği açıklandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title