Haberler

Yılbaşı gecesine özel tırnak modelleri

Ekim Karaca

Ekim Karaca

18.12.2023 01:54

Yeni yıla sayılı günler kaldı. Planlar yapıldı, gidilecek yerlerin rezervasyonları tamamlandı. Eğer o gece için özellikle bir mekanda yapılacak olan etkinliğe katılacaksanız sizi ön plana çıkaracak en önemli noktalardan biri de tırnak makyajınızdır.

Her daim manikürlü, bakımlı tırnaklar kadınların şıklık yarışında bir adım önde olması için en önemli adımlardan. Son yıllarda trend olan abartılı tırnaklar ise bu yıl olduğu gibi önümüzdeki dönemde de popülerliğini koruyacak gibi görünüyor.

Tabi son yılların popülerliği tartışmasız olan abartılı tırnaklar herkes için uygun olmayabilir. Kimi zaman yalnızca tertemiz manikürlü ama kısa tırnakları da tercih edebilirsiniz.

Peki yılbaşı gecesine gelirsek bu durum nasıl olmalı?

Yılbaşı demek "Kırmızı" demek olduğundan hiç şüphesiz ki tırnaklarınızda ön plana çıkaracağınız renk kırmızı olmalıdır. Peki kullanabileceğiniz tek renk kırmızı mı olmalı dediğiniz duyar gibiyim ama isterseniz yeşil ve beyaz renk oje ile tırnak için kullanılan objelerde ihtiyacınız olan şeyler. Tırnaklarınızda şirin bir çam ağacı görseli ya da kar taneleri gibi seçeneklerin yanında elegant bir görüntü oluşturacak sade kırmızı bir ojenin üzerine sim uygulamak da tercihleriniz arasında olabilir.

Eğer "ben kendime güveniyorum" diyorsanız evde sizde rahatlıkla tırnaklarınıza çizim yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan ince fırçalar ve kozmetik marketlerde satılan şablonlar. İşinizi şansa bırakmamak için yılbaşı gecesinden önce evde çeşitli denemeler yapabilirsiniz. Eğer yeterli uzunlukta tırnaklarınız yoksa ve son dönemin popüler uzun tırnaklarından kullanmak istiyorsanız burada devreye protez tırnak seçeneği devreye giriyor. İyi bir uzmanla çalışıp yaptırabileceğiniz protez tırnaklar üzerine uygulanacak yeni yıl konseptli çizimler sizi o gecenin yıldızlarından biri yapacaktır.

Tırnaklarınız yılbaşı konseptine özel yapıldıysa şimdi kıyafetiniz ve takılarınız ile tamamlanacak stiliniz ile gecenin yıldızlarından biri olmaya ne dersiniz?

title