Haberler

Yeni yılda trend alarmı: Bu kış çok renkli geçecek

Ekim Karaca

Ekim Karaca

24.11.2023 10:02

Yeni bir yıl yeni umutlarla yaklaşırken bu yılın modası da herkesin içini ısıtacak renklerle hayatımıza girmeye başladı bile.

Neredeyse sonbaharı yaşamadan girdiğimiz kış aylarında yeni yılın da yaklaşması ile birlikte bu sezonun trend renkleri de belli olmaya başladı.

Renkli ve cıvıl cıvıl bir yazdan sonra bu kış sezonunda da renklerin yoğunluğu göze çarpıyor. Özellikle uzun zamandır görmediğimiz sarı bu yıl çok revaçta. Sarının her tonunun hakim olacağı parçalar giyim stilinde iddialı olanların ilk tercihleri arasında olacak.

Bu yılın bir diğer flaş rengi de kırmızı. Rujdan ojeye, trençkotlardan botlara dek geniş bir yelpazede karşımıza çıkacak olan "kırmızı" iddialı giyinmeyi seven herkesin dolabında yerini alacak.

Kışın kasvetini üzerinden atmak isteyenler için özellikle seçilecek sarı, mavi, yeşil, kırmızı gibi canlı renklerle sofistike ve havalı bir tarz yakalamak mümkün.

Şehir hayatının kışla birlikte üzerimizde kasvetli bir etkisi olduğunu düşünürsek, bu yıl hepimiz canlı renkleri tercih edeceğiz gibi.

title