Haberler

30 Nisan 2022 Boğa burcunda güneş tutulması

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
02.03.2022 12:56

30 Nisan 2022 günü saat 23:28' da 10 derece Boğa burcunda parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu güneş tutulması vedik astrolojisine göre ise 16 derece Koç burcunda Bharani takım yıldızında gerçekleşecek.İsterseniz sözü fazla uzatmadan güneş tutulmasının her burç etkilerine geçelim.

Koç burcu

Sizin ya da çevrenizdeki insanların maddi hayatlarındaki çok olumlu ve önemli gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Uzun zamandır süre gelen maddi sorunlarınızı bu tutulma ile geride bırakabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan maddi destek alabilirsiniz.

Boğa burcu

Hayatınızda yapacağınız her türlü değişiklik bu dönemde çevrenizdeki insanlar tarafından takdir görebilir. Diyet, spor ve estetik ameliyatlar için uygun günler sizi bekliyor. Bunlar haricinde hayatınızdaki bazı sorunları çözebilir ve size sorun çıkaran insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

İkizler burcu

Bilinçaltınızla yaptığınız kavga sizi nihayet son bulacak ve bilinçaltınız size huzur verecek. Bu dönemde biraz sosyalleşmek ve eskisi kadar aktif günlere döneceksiniz. Maddi ve manevi baskılardan uzun bir zaman sonra kurtulacak, insanlara ve olaylara bakış açınız değişecek.

Yengeç burcu

Uzun zamandır çevrenizdeki insanlardan beklediğiniz desteği bu dönemde kolayca bulabilirsiniz. Onlarla geleceğe dair hedeflerinizi, planlarınızı, projelerinizi paylaşabilir ve onlardan destek alabilirsiniz. Ayrıca hayatınızdaki bazı kırgınlıkları bitirebilir ya da küskünlüklere son verebilirsiniz. Yalnız yengeç burçlarının ise hayatlarına yeni bir insan girebilir.

Aslan burcu

Kariyer hayatınızda uzun zamandır uğradığınız haksızlıklar ilahi bir şekilde son bulacak ve kariyer hayatınızda zafer nihayet sizin olacaktır. Kariyer hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz zam, terfi ya da tahin gibi beklediğiniz olumlu haberler varsa bu dönemde alacağınız haberlerle yüzünüz gülecek.

Başak burcu

Bu güneş tutulması hayatınızın birçok alanında sizlerin yüzünü güldürecek. Örnek vermek gerekirse eğitim, seyahat, ikili ilişkiler ve anlaşmalar hatta alışveriş gibi birçok alan da bu tutulmadan etkilenecek ve bu etkiler sayesinde uzun zamandır olmadığınız kadar mutlu olacaksın.

Terazi burcu

Sizler için uzun vadeli planlarınızı, hedeflerinizi ve projelerinizi gerçekleştirme zamanı ayağa kalkın ve hedeflerinize doğru ilerleyin. Hukuksal konularda beklediğiniz olumlu sonuçları da bu dönemde alabilirsiniz. Ve en güzel haber ise gerek sizin gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında çok güzel gelişmeler olabilir.

Akrep burcu

Aşk aşk aşk sizler için aşk zamanı geldi. Uzun zamandır yalnız olan akrep burçları bu dönemde aradıkları aşkı bulabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa bu ilişki de söz, nişan ve evlilik gibi ciddi adımlar atabilirsiniz. İlişkinizde yaşadığınız bazı sorunlar var ise bu sorunları çözmek için uygun dönemde olduğunuzu söyleyebiliriz.

Yay burcu

Bu dönemde gün içerisinde sizi zorlayan birçok aktiviteyi kolayca yapabilirsiniz. Daha aktif daha dinamik ve daha pratik olacağınız günler sizleri bekliyor. Arkadaşlarınıza verdiğiniz sözleri tutabilir ve onlara vakit ayırabilirsiniz. Unutmadan kendine vakit ayırmak isteyenler de kendilerine bolca zaman ayırabilir.

Oğlak burcu

Eşinizle aranızdaki birçok sorun bu tutulmanın etkisiyle ortadan kalkacaktır. Eşinizden onay ya da destek beklediğiniz bazı konular varsa eşiniz tarafından beklediğiniz onayı ve desteği alacaksınız. Kısacası eşinizden beklediğiniz ilgili ve alakayı bolca görebileceğiniz bir dönem sizleri bekliyor.

Kova burcu

Aile bireyleriniz ve birinci derece akrabalarınızla aranızda kırgınlık, küskünlük gibi durumlar söz konusu ise bunlar ortadan kalkacaktır. Nihayet çevrenizdeki insanlarla huzuru ve barışı yakalayacaksınız. Bu tutulma sizlere çevrenizdeki insanlara bolca güzel zaman geçirme şansı verecektir.

Balık burcu

İletişim yeteneğiniz bir hayli artacak ve bu yeteneğiniz sizlere bazı maddi ve manevi kapıları hızla açacak. Ayrıca iletişim yeteneğiniz sayesinde bulunduğunuz her ortamda fazlasıyla dikkat çekeceksiniz.

Saygılar ve sevgiler

Hakan Kalkan

Uzman astrolog/Reiki master

Danışmanlık: 0530 310 0531

title