Haberler

1 Nisan 2022 Koç yeniayı ve hayatlarınıza olan etkileri

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
23.03.2022 01:17

1 Nisan 2022 günü saat 09:24'de yeniay koç burcunda gerçekleşecek ve hayatlarımızda birçok yeniliğe adım atmamıza vesile olacak. İsterseniz 1 Nisan 2022 yeniayının her burç etkisine geçelim.

Yükselen Koçlar

Bu yeniayın başrol oyuncusu sizlerseniz. Bu nedenle bu yeniay da birçok sürprize yaşamanız ve gerek içsel gerekse de dışsal yeniliğe açık olmalısınız. Bu dönemde hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilir ve size sorun çıkaran insanlardan yada ortamlardan uzaklaşabilirsiniz. Spora ve diyete başlayabilir, kılık kıyafet ve saç şeklinizde değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ameliyatlar için güzel günler diyebilirim. Ruhunuzda ve karakterinizde de büyük değişimler olacaktır.

Yükselen Boğalar

Uzun süredir bilinçaltınızla aranızda olan kavga nihayet bu yeniay ile birlikte son bulacaktır. Sizi kısıtlayan maddi ve manevi baskılar var ise bu baskılardan kurtulacaksınız. Uzun zamandır çekildiğiniz inzivadan nihayet kurtulup bolca sosyalleşme imkanı bulacaksınız.

Yükselen İkizler

Bu yeniay sizlere uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz ve hayalleriniz konusunda adım atma cesareti verecektir. Üstelik attığınız bu adımları atarken yalnız olmayacaksınız zira çevrenizdeki insanlardan da bolca maddi ve manevi destek de alacaksınız. Sosyal hayatınızda ki kırgınlıkları, küslükleri ve tartışmaları bu dönemde bitirebilirsiniz. Yalnız ilanlarınız ise yeni bir aşka yelken açabilir.

Yükselen Yengeçler

Yeni ay sizlerin kariyer hayatında uğradığı haksızlıklara karşı ilahi bir şekilde adalet yerini bulmasını sağlayacak. Uzun zamandır beklediğiniz zam, terfi, atama gibi beklentileriniz varsa bunlar bu dönemde gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızdaki birçok tatsız olayı sonlandırma şansınız var. İşsiz olanlar ise yeniay haftasında yeni bir iş bulabilirler.

Yükselen Aslanlar

Bu yeniay sizleri çok geniş bir yelpazede etkiliyor. Zira eğitimden, küçük yada büyük ticari adımlara hatta alışverişe ve seyahatlere kadar hayatınızın birçok alanında güzel gelişmeler olacaktır. Sizlere düşen ise bu yeniay da korkusuzca ama mantıklı adımlar atmaktır.

Yükselen Başaklar

Uzun vadeli planlarınıza ışık tutmanıza ve uzun vadeli planlarınızı tutturmanıza yardımcı olacak bir yeniay sizleri bekliyor. Maddi konular ve hukuki konularda bir hayli şanslı olacağınız döneme giriş yapıyorsunuz. Bu yeniay gerek sizlere gerekse de çevrenizdeki insanlara sağlık açısından çok ama çok iyi gelecektir.

Yükselen Teraziler

Aşka hazır mısınız? Cevabınız evet ise bu yeniay aşk hayatınızda mucizeler getiriyor. Yalnız bir yükselen Terazi burcu iseniz hayatınıza yeni bir insan girebilir. Şayet ki bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi söz, nişan ve evlilik gibi ciddi adımlarla geleceğe taşıyabilirsiniz. Evli iseniz de bir çocuk sahibi olabilirsiniz. Not: Şayet ki ilişkinizde yada evliliğiniz de bazı sorunlar var ise bu yeniay bu sorunları çözmenize yardımcı olacaktır.

Yükselen Akrepler

Günlük rutinlerinizi gerçekleştirmek için ideal zamanlar sizler için başlıyor. Gerek kişisel, gerek ev gerekse de işyerindeki her türlü planınızı bu yeniay sırasında kolayca halledebilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayrılabilir ve onlarla güzel vakit geçirebilirsiniz.

Yükselen Yaylar

Eşinizle aranızda bazı sorunlar varsa ya da eşinizi bazı konularda ikna etmek istiyorsanız, bu yeniay da gerek eşinizle olan sorunlarınızı çözebilir gerekse de onu istediğiniz birçok konuda ikna edebilirsiniz. Şayet ki evliliğiniz de bu tarz sorunlar ya da konular gündemimizde değilse eşinizle bolca vakit geçirebilir, onunla olan bağınızı ve iletişiminizi artırabilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar

Sizler için bu yeniay da birinci ve ikinci derece akrabalarınızla olan sorunları, küslükleri ve tartışmaları bitirme vakti geldi. Bu nedenle bu yeniayı çok iyi değerlendirin. Zira insanın ailesi arasında ki sorunları çözmesi hayatta daha güvenli bakmasına ve daha istikrarlı olmasına neden olur. Şayet ki bu tarz sorunlarınız yoksa da onlarla bolca sosyalleşmek sizlere çok iyi gelecektir.

Yükselen Kovalar

Mantık insanı olduğunuz bir gerçek ve bu çok güzel birşey, lakin bu yeniay sizlere aklınızdan geçenleri çevrenizdeki insanlarla paylaşmanızı sağlayacak iletişim yeteneğinizi çok ama çok artırıyor. Bu yeteneğinizi bu yeniay esnasında bolca kullanın, zira iletişim yeteneğiniz sayesinde birçok maddi ve manevi kapıyı sonuna kadar açabilirsiniz.

Yükselen Balıklar

Ne demiş Napolyon "para para para" bu yeniay sizlerin nihayet hayatınızda ki maddi soruna çözüm bulmanızı sağlayacaktır. Gerek sizin gerekse de çevrenizdeki insanları hayatlarındaki olumlu maddi gelişmeler yüzünüzü güldürecektir. İşsiz yükselen balıklar ise bu dönemde yeni bir iş bulabilirler.

Saygılar ve sevgiler

Hakan Kalkan

Uzman astrolog/Reiki master

Danışmanlık: 0530 310 0531

title