Haberler

Doğu Karadeniz'de Balıkçı Barınakları Tsunami Gibi Fırtınaya Dayanamadı

Güncelleme:

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan şiddetli fırtınada Kemalpaşa ilçesinde bulunan balıkçı barınakları tsunami benzeri dalgaların etkisiyle zarar gördü. O anlar film sahnelerini aratmadı.

Artvin'de fırtınanın yaşattığı dehşet anları kamerada

Fırtına 'tsunamiye' dönüştü, dehşete düşüren görüntüler böyle kaydedildi

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 27 Kasım günü neredeyse tüm Doğu Karadeniz sahilinde etkili olan fırtınanın boyutları ile ilgili Artvin'in Kemelpaşa ilçesinden yeni görüntüler ortaya çıktı

Kemalpaşa Balıkçı Barınakları fırtına değil adeta bir tsunami yaşadı

ARTVİN - Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 27 Kasım günü neredeyse tüm Doğu Karadeniz sahilinde etkili olan fırtınanın boyutları ile ilgili Artvin'in Kemelpaşa ilçesinden yeni görüntüler ortaya çıktı. Film sahnesini aratmayan görüntülerde Kemalpaşa ilçesindeki balıkçı barınakları fırtına değil adeta bir tsunamiyi yaşadı.

Artvin'de geçtiğimiz 27 Kasım günü yaşanan fırtınada şiddetli yağış ve fırtınada dev dalgalar, Kemalpaşa ilçesinde bulunan balıkçı barınağına zarar vermişti. Dalgakıranları aşan dalgalar, balıkçı barınaklarını yıkmış, bazı tekneleri batmıştı. Yaşanan korku dolu anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Film sahnelerini aratmayan o anlarda dalgalar önüne ne çıkarsa yıkıp geçiyor. Tsunamiyi aratmayan görüntülerin yaşandığı anı bölgede balıkçılık yapan bir vatandaş tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Doğu Karadeniz Bölgesi Doğu Karadeniz Karadeniz Kemalpaşa Hava Durumu Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title