Haberler

Mersin'de Ritmik Cimnastik Yarışması Yapılıyor

Mersin'de 1.Etap Kulüplerarası Ritmik Cimnastik Gençler ve Büyükler Yarışması yapılıyor.

Mersin'de 1. Etap Kulüplerarası Ritmik Cimnastik Gençler ve Büyükler Yarışması yapılıyor.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Edip Buran Spor Salonu'nda 2 Mart'ta başlayan 1. Etap Kulüplerarası Ritmik Cimnastik Gençler ve Büyükler Yarışması yarın sona erecek. Gençlerde 37, Büyüklerde ise 14 sporcunun katıldığı yarışmada, cimnastikteki hünerlerini sergileyen sporcular, izleyicilerden büyük alkış alıyor. Yarışların bir bölümünü Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkan Vekili Tolga Akgül de izledi.

Yarışmayla ilgili bilgi veren Uluslararası Ritmik Cimnastik Hakemi ve Yarışma Yönetmeni Oya Kızıltan, yarışmanın son derece başarılı geçtiğini söyledi. Kızıltan, "Mersin'in de uzun bir aradan sonra yarışma programında yer alması bizleri çok mutlu etti. Bunun kararını verirken Mersin'in 2013 Akdeniz Oyunları'na ev sahipliği yapacak olmasının büyük rolü vardı. Çünkü Ritmik Jimnastik, Akdeniz Oyunları kapsamında yer alan bir spor branşı. Bizlere destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title