Haberler

Kocaeli: Gebze'de Trafik Kazası: 1 Ölü

- Kocaeli'nin Gebze İlçesi Dilovası Beldesi'nde, Bugün Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında, Bir Kişi Hayatını Kaybetti.

- Kocaeli'nin Gebze İlçesi Dilovası Beldesi'nde, bugün aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, D-100 Karayolu'nun Dilovası Mevkii, DYO Sapağı'nda meydana geldi. İstanbul'dan İzmit istikametine gitmekte olan sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 BM 0549 plakalı TIR, yokuş aşağıya indiği sırada, DYO Sapağı'ndaki trafik ışıklarında geldiğinde duramayarak, karşı yönden gelen ve ışıklardan dönüş yapmak isteyen Bayram Arslan (38) yönetimindeki 34 ZN 8113 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Bayram Arslan, araç içinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazaya sebep olan TIR ise trafik ışıklarını ve trafik levhalarını parçaladıktan sonra, yol kenarındaki bankete çarparak ancak durabildi. TIR sürücüsü, kazanın ardından olay yerinden kaçarken, hayatını kaybeden Bayram Arslan'ın ise Deskim Kimya isimli bir firmada üretim müdürü olarak çalıştığı öğrenildi. Arslan'ın cesedi ilk incelemenin ardından Gebze Belediye Morgu'na kaldırıldı. Polis, kaza sonrası kayıplara karışan TIR sürücüsünün kimliğini bulmaya çalışırken, kazayla ilgili soruşturmaya da devam ediliyor.

(KA-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title