Haberler

QR Koridoru Ziyaret Edenlere Sürpriz Hediyeler

Güncelleme:

Dijital ajans Krombera, Marmara Forum AVM için hayata geçirdiği 'QR Koridor' uygulaması ile bir ilke daha imza atıyor.

30 Eylül'e kadar Marmara Forum AVM'nin birinci kat koridorunun zeminini kaplayan QR kodları cep telefonlarına okutanlar, sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu uygulama kapsamında, Marmara Forum'un birinci katında yer alan koridorun zemininde 1.000'den fazla QR kod bulunuyor. iPhone, iPad, BlackBerry ve diğer tüm QR kod okuyabilen cihazlarla okutulabilen bu kodlar, Marmara Forum ziyaretçilerine AVM'deki markalardan yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra sürpriz hediyeler de kazandırıyor.

QR kodları okutmak için Facebook, Twitter hesabı veya kimlik numarası giriş yapmak yeterli olurken, kazananlar hediyelerini aynı gün içinde alabiliyor. Bir katılımcının gün içinde 5'e kadar hediye kazanma şansı bulunuyor.

QR Koridor uygulamasına katılan markalar şöyle sıralanıyor: Arby's, Burger King, Faik Sönmez, Girl Stop, İnci, Karaca, Kervan, Kiehl's, Kiğılı, Marks & Spencer, Ortopedia, Oxxo, Penti, Popeyes, Reebok, Sbarro, Tefal, Toyzz Shop ve YKM.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title