Haberler

KEREM'İN SICAK HAVA BALONU HAYALİ, 23 NİSAN'DA GERÇEK OLDU

Güncelleme:

NEVŞEHİR'in Acıgöl ilçesindeki 5'inci sınıf öğrencisi Kerem Yalnız'ın Kapadokya'da sıcak hava balonuna binme hayali, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleşti.

NEVŞEHİR'in Acıgöl ilçesindeki 5'inci sınıf öğrencisi Kerem Yalnız'ın Kapadokya'da sıcak hava balonuna binme hayali, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleşti. Kapadokya semalarını dolaşan Yalnız, Öğretmenime 'Büyünce Kapadokya'ya gideceğim' demiştim. Hayalim 23 Nisan'da gerçekleşti dedi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kapadokya bölgesindeki sıcak hava balonlarına yoğun ilgi gösterildi. Balon pilotları, sepetlerine Atatürk posteri ve Türk bayrağı astı. Sıcak hava balonları, Göreme'den gökyüzüne havalandı. Türk bayrağı figürlü sıcak hava balonu da gökyüzünde süzüldü. Yerden 550 metre yüksekliğe çıkan sıcak hava balonları, Kapadokya semalarında dolaştı. Ağıllı köyünde yaşayan 5'inci sınıf öğrencisi Kerem Yalnız'ın sıcak hava balonuna binme hayali de 23 Nisan'da gerçekleşti. Sınıf öğretmeni Fevzi Kütük, öğrencileri ile sohbet ederken Yalnız'ın sıcak hava balonlarına ilgisi olduğunu öğrendi. Kütük, bölgede faaliyet yürüten sıcak hava balonu yetkilileri ile öğrencisi için görüşme yaptı. Firma yetkilileri, balon tutkusu olan 5 öğrenciye tur hediye etti. Balon sepetine binen öğretmen ve öğrenciler yaklaşık 1 saat boyunca bölge semalarında uçtu.

Sıcak hava balonuna binen Kerem Yalnız, Öğretmenime 'Büyünce Kapadokya'ya gideceğim' demiştim. Hayalim 23 Nisan'da gerçekleşti. Bugün heyecanlıyım. Gökyüzünü ve bulutları yakından göreceğim diye konuştu.

Sıcak hava balonu firması sahibi Mehmet Dinler ise 5'inci sınıf öğrencisi Kerem'in hayali Kapadokya'ya gelmek, peribacalarını görmek ve balona binmekti. Biz de kendisinin hayaline ulaşması için bir aracı olduğumuz için mutluyuz. Tabi ki hepimizin hayali çocukların daha fazla gülebildiği bir dünyada yer alabilmek. Bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kapadokya 23 Nisan Çocuk Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title