Haberler

Güzelbey'den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Güncelleme:

Dr. Asım Güzelbey, beraberinde Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak ve Ali Şahin ile İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Dr. Asım Güzelbey, beraberinde AK Parti Milletvekilleri Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak ve Ali Şahin ile Gaziantep Gazeteciler Cemiyetine yeni seçilen Başkan İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bugün sansürün basından kaldırılışının 105. yıldönümü olmasının da ayrı bir anlam kazandığını ifade eden Güzelbey, basın mensuplarının önemli bir misyon üstlendiğini ve vatandaşın en doğal hakkı olan "haber alma" görevini yerine getirdiğini söyledi. Yeni seçilen genç yönetim kurulu üyelerine de başarılar dileyen Güzelbey, gazetecilerin sorularını da cevapladı.

Kamil Ocak Stadyumu'nun yerinin meydan yapılması ile ilgili soru üzerine açıklamalarda bulunan Güzelbey, Gaziantep'in hızlı büyüdüğünü ve mevcut Demokrasi Meydan'ın kentte yetmediğini kaydetti.

Mevcut yolların meydanın altından geçecek şekilde bir proje yaptıklarını ve stadyumun meydan olması durumunda herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağını açıklayan Güzelbey, "Maarif'ten, İstasyon'dan ve Kale'den gelen yolların tamamının yer altına alıyoruz. Yer altında 50 metre de bir göbek oluşacak. Yer üstünde sadece bir tramvay hattı kalıyor. O da herhangi bir engel teşkil etmiyor. Bizim daha önce TOKİ'ye yaptığımız öneride de burasının meydan olması, altının otopark veya tek katlı bir alış veriş merkezi olması şeklindeydi. Alış veriş merkezinin çalışıp çalışmayacağından çok emin değilim, burası tartışılabilir. Ancak meydan olması Gaziantep'e çok şeyler kazandırır." diye konuştu.

Meydanın batı tarafında tek sıralı dükkanların olabileceğini, kalan kısmı da belediye olarak bütçeden karşılayabileceklerini belirten Güzelbey, TOKİ'den herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını ve konunun çözümleneceğini belirtti.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, Gaziantep'in eskiden ekonomi ve ticaret ile ön plana çıktığını, ancak şimdi Başkan Güzelbey'in çalışmalarıyla kültür, sanat ve tarih yönüyle tüm dünyada söz sahibi olduğunu vurguladı. Güzelbey'in çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ve tüm projelerde destek vereceklerini ifade eden Ay, kendilerine yapılan bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Milletvekili Mehmet Sarı da, stadın yapılmasında gecikmenin uygun bir arsanın olmasından kaynaklandığını belirtti. Sarı, Bakan Suat Kılıç'ın 1,5 yıl önce Gaziantep'e geldiğini ve stadyum yerine baktığın, ancak uygun bir arsa bulamadığını söyledi.

AK Partili diğer milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak ve Ali Şahin'de göreve yeni seçilen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, hem hayırlı bir ramazan ay, hem he sansürün basından kaldırılış yıl dönümünü kutladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Asım Güzelbey Mehmet Sarı İbrahim Ay Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title