Haberler

    Fetö'cüler İçin Erken Seçim mi Olur

    BELGELERİ VERSİN(Kılıçdaroğlu'nun ByLock listesinin temizlenerek savcılığa gönderildiği iddiası ) Kılıçdaroğlu çok önemli bir ihbar ve iddiada bulunuyor.

    BELGELERİ VERSİN

    (Kılıçdaroğlu'nun ByLock listesinin temizlenerek savcılığa gönderildiği iddiası ) Kılıçdaroğlu çok önemli bir ihbar ve iddiada bulunuyor. Kendisinden beklediğimiz, beklenen böyle bir iddia varsa bunun belgelerini bize versin, gereğini yapalım. Bizim görevimiz suçluları, suçlu zanlılarını ayıklama değil, hepsini derleyip toparlayıp adalete teslim etmek. Böyle bir şey biliyor da bizi bilgilendirmiyorsa o zaman görevini yapmıyor demektir. Kemal Bey'den beklenen, tüm bildiklerini gelip bizimle paylaşması, biz de yanlış varsa onu düzeltelim. Biz bu konularda kendisiyle zaman zaman görüşüyoruz. Bize bazı talepleri tespitleri oluyor. Onları da araştırıyor, gereğini yapıyoruz. Burada da aynı yolu izleyebiliriz.

    AKLA ZİYAN BİR İŞ

    (Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cülerin temizlenmesi için erken seçim yapılacağı iddiası) Partideki FETÖ'cüleri temizlemek için erken seçim mi yapılır? Bu akla ziyan bir iddiadır. Suçluları temizlemek için erken seçim mi yapılır? Onları tutup adalete teslim etmektir doğru olan. Seçim oyuncak değil ki. Seçim demek 1 yılın kaybı demektir. Zırt pırt seçim, milletin işi gücü yokta bizimle mi uğraşacak? Söylenen bir lafın yakışığı olması lazım.

    TAKİP YAPILIYOR

    (FETÖ ve PKK'nın İncirlik'te görüştüğü iddiası) Böyle bir iddia varsa mutlaka bunlar araştırılır. Bu konuda savcılar gerekli takibatı yapıyor ama son durum hakkında bir şey söyleyemem.

    GEREĞİ YAPILIR

    (Diyarbakır Belediyesi'ne kayyum atanır mı?) Gözaltı süreci sona ermeden, bir atama yapmak söz konusu değil. Türkiye bir hukuk devleti, dolayısıyla hukukun gereği neyse o yapılır. Bu geçiş süreci içerisinde valilik tabii ki, şehrin acil ihtiyaçları, çöplerin alınması için oradaki memurları, herkesi devreye sokabilir. Bir sıkıntı yaşanmaz."

    PYD/YPG VARSA RAKKA'DA YOKUZ

    BAŞBAKAN Binali Yıldırım, ABD Başkanı Barack Obama'nın Rakka önerisiyle ilgili, "Rakka meselesi, bizim meselemiz değil. Bizim terörist grup olarak tanımladığımız PYD, YPG gibi unsurlar Rakka operasyonun içinde yer alırsa biz orada yokuz" dedi. Cuma namazı çıkışı konuşan Yıldırım özetle şunları söyledi: "Rakka olayı DEAŞ ile olan mücadeledir. ABD, DEAŞ ile mücadelede Münbiç'ten sonra ikinci odak noktası olarak Rakka'yı görüyor ve bu konuda savunma bakanları karşılıklı konuşuyor, görüşüyorlar.  Bizim orada açık ve net bir duruşumuz var. Bir terör örgütü ile başka bir terör örgütüne karşı mücadele hukuk devletine yakışmaz. Hele hele Türkiye'ye düşman, Türkiye'ye karşı PKK terörüyle omuz omuza, onlara her türlü lojistik desteği veren bu terör gruplarıyla asla ve asla biz bir arada olamayız. Bunun dışında başka bir formülünüz varsa buyurun gelin beraber yapalım. O bölgede Araplar var, başka unsurlar var, teröre bulaşmamış Kürt unsurlar var. Bunlarla bu operasyon pekala yapılabilir. Bu görüşümüzü açık ve seçik bir şekilde her zaman onlara aktarıyoruz. Ama bundan sonra karar onların, bizim kararımız değil."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Türkiye Rakka Politika Güncel Haberler

    Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

    Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

    Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

    Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

    Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

    Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

    Bakmadan Geçme

    Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
    Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

    Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title