Haberler

Ege Üniversitesindeki Gerginlik - Çakıroğlu İçin Yürüdüler

Ege Üniversitesindeki gerginlik- Üniversitedeki kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Trabzon'da gıyabi cenaze namazı kılındı Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Trabzon'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ege Üniversitesindeki gerginlik- Üniversitedeki kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Trabzon'da gıyabi cenaze namazı kılındı Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Trabzon'da gıyabi cenaze namazı kılındı.Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığınca Çakıroğlu için yürüyüş düzenlendi. Kahramanmaraş Caddesi'nde başlayan yürüyüşe katılanlar, ellerinde Çakıroğlu'nun fotoğrafları ve Türk bayraklarıyla çeşitli sloganlar atarak Atatürk Alanı'na geldi.Burada açıklama yapan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, yüreklerinin yandığını belirterek, "Bizler bu vatanın sevdalılarıyız. Ne zaman gerekiyorsa o zaman bu bayrağı elimize alıp yola çıkacağız. Allah rızası için sabrımızı sınamaya kalkmayın" dedi.Konuşmaların ardından yürüyüşe katılan grup, daha sonra İskenderpaşa Camisinde Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kıldı. -

Kaynak: AA / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kahramanmaraş Trabzon Ege Politika Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title