Haberler

2'nci Poyrazköy Davası Ana Dava ile Birleştirildi

Gölcük Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube'de yapılan aramalarda ele geçirildiği ve Poyrazköy davasının devamı niteliğinde olduğu belirtilen belgelere ilişkin açılan 2.Poyrazköy davası ana dava ile birleştirildi.

Gölcük Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube'de yapılan aramalarda ele geçirildiği ve Poyrazköy davasının devamı niteliğinde olduğu belirtilen belgelere ilişkin açılan 2. Poyrazköy davası ana dava ile birleştirildi.

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün davanın 4. duruşması yapıldı. Savunmalarını yapan sanıklar ve avukatlar 'tahliye' talebinde bulundu. Savunmaların ardından mahkeme heyeti, ara karar için duruşmaya ara verdi. Aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, 2. Poyrazköy davasının, ana dava (1. Poyrazköy davası) ile birleştirilmesine karar verdi. Tutuklu sanıkların tahliye taleplerini de değerlendiren mahkeme heyeti, iki davanın birleşmesi sebebiyle, bir sonraki duruşmada tüm sanıkların tutukluluk hallerinin birlikte değerlendirilmesine karar verdi.

5'i tutuklu 10 sanıklı 2. Poyrazköy davasının ana dava ile birleşmesi sonucu Poyrazköy davasında sanık sayısı 79 oldu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Poyrazköy İstanbul Gölcük Politika Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title