Haberler

Dha Yurt Bülteni - 20

Erdoğan: Hanımefendinin kaçacak deliği de yok (5)TÜGVA 5'İNCİ GENÇLİK BULUŞMASI'NA KATILDICumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da partisince düzenlenen mitingin ardından valiliği ziyaret etti.

Erdoğan: Hanımefendinin kaçacak deliği de yok (5)

TÜGVA 5'İNCİ GENÇLİK BULUŞMASI'NA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da partisince düzenlenen mitingin ardından valiliği ziyaret etti. Tören mangasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüştü. Erdoğan, valilikte Türkiye Ermenileri Patrikvekili Başpiskopos Aram Ateşyan ve Keldani Cemaati Patrikvekili François Yakan ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla'yı da kabul etti. Erdoğan, Ateşyan ve Yakan'a, Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan'ın yaşamını yitirmesinden dolayı başsağlığında bulundu. Erdoğan ardından Türkiye Gençlik Vakfı'nca (TÜGVA) Seyrantepe Spor Salonu'nda düzenlenen 5'inci Gençlik Buluşması'na katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere tavsiyelerde bulunarak şöyle dedi:

"Vakfımız ülkemizin 81 vilayetinde ve yurt dışında çok hayırlı hizmetlere imza atıyor. Amacımız dünya üzerinde iyiye ve güzele dair ne varsa bütün bunları savunan bir gençliğin önünü açmaktır. Amacımız, daima adaletin ve hakkın yanında olan bir neslin önünü açmaktır. Amacımız, daima hakkın ve adaletin tarafında olan bir nesli ülkemize kazandırmaktır. Elinde taşla, silahla, sopayla, faydasız şeylerle değil kitapla, bilgisayarla gezen, kafasında boş işlerle değil planla, projeyle meşgul eden, yüreği heba ve hevesle değil inançla, şefkatle, cesaretle dolu bir nesil istiyoruz. İstiyoruz ki bizim gençlerimiz, insana sarf malzemesi gibi bakan, ölümü, öldürmeyi ve şiddeti kutsayan ideolojilere prim vermesinler. İstiyoruz ki bizim gençlerimiz, kendilerini kullanılacak bir metaa, araç gibi gören örgütlere, yapılara asla itibar etmesinler. Öyle bir gençlik istiyoruz ki hangi görüşe mensup olursa olsun, hangi fikri savunuyorsa savunsun, okumalı, araştırmalı, sorgulamalıdır. Kimseye zihnini kiraya vermemelidir. Gençler, diploma avcılığı yaparak, kariyer peşinde koşan değil hakiki manada ilim ve hikmet arayışında olan bir gençlik istiyoruz. Hepsinden önemlisi, imanı ve ahlakı hayatının merkezine yerleştirmiş bir gençlik istiyoruz. Bunun için 40 yıldır gece gündüz mücadele ediyoruz. Kendi gençlik yıllarımızdan başlayarak, sivil toplumda, siyasette, kamuda üstlendiğim her görevde böyle bir gençliğin yetişmesinde katkıda bulunma hayaliyle çalıştık. Eskiden beri ülkemize saldıranların, özellikle gençlerimizi hedef almasının çok bilinçli bir strateji olduğunu gördük. Yıllar boyunca bu ülkede kimi zaman 'sağcı- solcu' dediler, kimi zaman 'Alevi- Sünni' dediler, kimi zaman 'ilerici- gerici' dediler, kimi zaman 'Türk- Kürt dediler ama her seferinde nesilleri mahvettiler. En son FETÖ hadisesi, bize bir değil birkaç nesle mal oldu. Aynı şekilde PKK da bu milletin birkaç neslinin heba olmasına yol açtı."

'VATAN- MİLLET DÜŞMANLARINA KAPTIRACAK TEK BİR GENCİMİZ YOKTUR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nüfusun 82 milyonu bulmasına rağmen çok güçlü insan kaynağına ihtiyaç olduğunu ifade ederek, "Tek bir evladımızın dahi terör örgütleri, ihanet çeteleri, suç yapıları tarafından elimizden kopartılmasına rıza gösteremeyiz. Bu gençlerimiz içinden Peygamber Efendimiz Aleyhi Salat-ü Selam, O'nun uğruna kendi hayatını hiçe sayacak Hazreti Ali'ler inşallah çıkacaktır. Bu gençlerimiz içinden Kudüs'ü Haçlılar'a mezar eden Selahaddin Eyyubi'ler çıkacaktır. Bu gençlerimizin içinden İstanbul'u fetheden Fatih'ler çıkacaktır. Bu gençlerimizin içinden Çanakkale'de bir Gazi Mustafa Kemal, Küt'ül-Amare'de, İstiklal Harbi'nde düşmanın yüreğine korku salacak nice kahramanlar çıkacaktır. Bu gençlerimizin içinden Hasan Tahsin gibi tek kurşunla İzmir'de özgürlük ateşini yakan, Ömer Halisdemir gibi İzmir'de tek kurşunla darbecilerin oyunlarını bozan yiğitler çıkacaktır. Bu gençlerimizin içinden Nobel ödülü alan Aziz Sancar'lar çıkacaktır. Bu gençlerimizin içinden dava ateşimizi körükleyen Necip Fazıl gibi Arif Nihat Asya gibi şairlerimiz çıkacaktır. Bu gençlerimizin içinden dünya çapında edebiyatçılar, sanatçılar, müzisyenler, sporcular, matematikçiler, kimyacılar, doktorlar, mühendisler çıkacaktır. Dolayısıyla bizim vatan- millet düşmanlarına kaptıracak tek bir gencimiz yoktur. Bizim vandallara, sokak çetelerine kaptıracak tek bir çocuğumuz yoktur. Bizim 34 yıldır gençlerin kanı ve gözyaşıyla beslenen vampirlerin insafına terk edilecek hiçbir evladımız yoktur. Hepsine de aynı hassasiyetle sahip çıkmak zorundayız" diye konuştu.

'TÜRKİYE GÜCÜN HAYIRLI KULLANIMI ÖRNEĞİYSE, İSRAİL TAM TERSİ BİR ÖRNEKTİR'

Arif Nihat Asya'nın 'Fetih Marşı'nı okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü olanın haklı değil haklı olanın güçlü olduğunu bir dünya düzeni istediklerini kaydederek, şöyle devam etti:

"Bizim, Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştaki her bir gencimize ihtiyacımız var. İşte bu gençliğin inşasını birlikte başararak; önce 2023 hedeflerimize ulaşacak, ardından da 2053 ve 2071 vizyonumuzu sizlere emanet edeceğiz. Biz o günleri göremeyeceğiz ama siz göreceksiniz inşallah. Sevgili gençler, kendinizi asla küçümsemeyin. Gençlik öyle bir güç öyle bir ateştir ki onunla yeri gelir dünyayı değiştirir, öyle gelir dünyayı yakarsınız. Biz gençlerimizle ülkemizden başlayarak tüm dünyayı değiştirebileceğimize inanıyoruz. Sizler de inanıyor musunuz? Onun için de vizyonumuzu geniş tutuyoruz. Bugün Türkiye, sadece bölgesinin değil dünyanın yükselen gücü haline gelmişse bunda gençlerimizin çok büyük katkısı var. Sizler de yakından takip ediyorsunuz. Şayet yeteri kadar gücünüz varsa üzerine bir de iman ve ahlak eklediğinizde bunu hayırlı hizmetlere dönüştürebiliyorsunuz. İmansız ve ahlaksız güç ise maalesef zulme, haydutluğu, hoyratlığa pervasızlığa giden bir yola girebiliyor. Türkiye gücün hayırlı kullanımı örneğiyse, İsrail tam tersi bir örnektir. Biz güçlü olanın haklı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir dünya düzeni istiyoruz. Bunun için ne diyoruz? Dünya beşten büyüktür diyoruz. Bunun için Kudüs kırmızı çizgimizdir diyoruz. Bunun için Suriye'de güvenliğin ve huzurun sağlanması için çalışıyoruz."

'NE YAPARLARSA YAPSINLAR BEYHUDEDİR'

Amerika Birleşik Devletleri'nin S-400 Hava Savunma Sistemleri ile ilgili rahatsızlığından örnek veren Erdoğan, geçmişin, gençler için paha biçilemez derslerle dolu olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

"Biz kendi ayaklarımızın üzerinde yükselmeye başladıkça, hakkı ve hakikati de daha gür bir sesle, daha gür bir eda ile ifade etme imkanı buluyoruz. Bundan rahatsız olanlar, hala eski günlerdeki gibi kendi gemilerini yürütmenin gayreti içindedir. Amerika'nın S-400'lerle ilgili tavrı bunun bir örneğidir. Türkiye'nin bu hava savunma sistemini niçin aldığı, hangi şartlarda aldığı, ne şekilde kullanacağı açıkça ortadadır. Bu konunun ne NATO'yla, ne F-35 projesiyle, ne Amerika'nın güvenliğiyle uzaktan yakından ilgisi bulunmadığını işin erbabı olan herkes biliyor. Buna rağmen S-400 konusunda niçin ülkemizin üzerine böylesine hoyrat bir şekilde geliniyor? Çünkü mesele başka. Mesele S-400 değil, Türkiye'nin Suriye başta olmak üzere bölgesindeki gelişmeler konusunda kendi iradesiyle hareket ediyor olmasıdır. Üzüntüyle belirtmek isterim ki ülkemizdeki bir takım çevreler de kimi alenen, kimi el altından aleyhimizde estirilen rüzgarlara nefes veriyor, destek veriyor. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar beyhudedir. Türkiye, istiklali ve istikbali için girdiği 15 Temmuz başta olmak üzere pek çok bedel ödediği, şehitler verdiği bu yoldan asla geri dönmeyecektir. Bugün bize S-400 aldığımız için böylesine yüklenenlerin dün ülkemiz topraklarına teröristlerin roketleri, bombaları yağdığında mevcut sistemleri nasıl toparlayıp götürdüklerini biz unutmadık. İnşallah geçmişteki pek çok hadise gibi bu meseleyi de aklı selimin, mantığın, ortak çıkarların gerektirdiği şekilde halledeceğiz. Biz insansız hava aracı istedik, dostlarımızdan. Ama ne yazık ki vermediler, Biz silahlı insansız hava aracı istedik, 'Maalesef kongre müsaade etmiyor' dediler. Ne oldu sonra. Şimdi biz insansız hava aracını yaptık mı, silahlı insansız hava aracını yaptık mı? Yaptık. Şimdi daha da ileri modelini yapıyoruz. İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif'in o güzel dizelerinde ifade ettiği gibi 'Atiyi karanlık görerek azmi bırakmak. Alçak bir ölüm varsa, eminim, budur ancak. Ye's öyle bataktır ki düşersen boğulursun. Ümide sarıl sımsıkı, seyret ne olursun. Azmiyle, ümidiyle yaşar hep yaşayanlar; Me'yüs olanın ruhunu, vicdanını bağlar. Sahipsiz olan memleketin batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.' Mesele bu. Sizler sahip oldukça batmayacak bu vatanı inşallah her geçen gün daha da yükselteceğiz."

Konuşmasının ardından TÜGVA Genel Başkanı Enes Emiroğlu tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tespih ve tablo hediye edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

TÜGVA Gençlik Buluşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber: Mücahit YOLCU-Kamera: DİYARBAKIR,

===========================

KARAMOLLAOĞLU: BUGÜN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ ŞARTLAR 12 MART, 12 EYLÜL, 28 ŞUBAT'TAN DAHA AĞIR

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümete karşı tavır sergileyenlerin alaşağı edildiğini söyleyerek, "Bugün içinde bulunduğumuz şartlar 12 Mart'tan, 12 Eylül'den, 28 Şubat'tan daha ağır. Kim ki herhangi bir makamda bulunup, hükümete karşı bir tavır sergiliyorsa, önemli bir mevkideyse hemen alaşağı ediliyor. Bahane de kolaylaştı FETÖ'cü de al içeriye" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sakarya'da bir otelde düzenlenen  partisinin belediye başkan adaylarının tanıtımına katıldı. Salonu dolduran partililer Karamollaoğlu'na sevgi gösterilerinde bulundu. Hükümeti eleştiren Karamollaoğlu, "Benimle değilsen, beni desteklemiyorsan, bana oy vermiyorsan sen hainsin, sen teröristsin diyor. Arkasından da ben bunu sadece yöneticilere söyledim, vatandaşa söylemedim diyor. Sen sana oy vermeyenlere bu tabirleri kullandın. Hem itham edeceksin hem kucaklaşacaksın. Olmaz, yapamazsın bundan vazgeçmen icap eder. O yüzden bir numaralı mesele, biz hem belediyelerde hem genel yönetimde bunu prensip edindik. Allah nasip eder de belediye başkanlarımız makamlarına oturdukları zaman kesinlikle kendisine oy veren ve vermeyen arasında hizmette bir farklılık gözetmeyecek. Hiçbir zaman yanlışa tevessül etmeyecekler. Hiçbir zaman ehil olmayan bir insanı bu bizdendir diye belli makama getirtip oturtmayacaklar. İş ehline verilecek" dedi.

'12 MART'TAN, 12 EYLÜL'DEN 28 ŞUBAT'TAN DAHA AĞIR'

Karamollaoğlu makamlarda bulunanların hükümeti karşı tavır sergilemesi durumunda alaşağı edildiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bugün içinde bulunduğumuz şartlar 12 Mart'tan, 12 Eylül'den, 28 Şubat'tan daha ağır. Ama ağalar üstte oturdukları, kendileri böyle bir şeyle muhatap olmadıkları için yakınları da dahil bunun hiç farkında değiller. Biz demiyoruz artık başkaları diyor. 12 Mart'ı yaşadık, 12 Eylül'ü yaşadık, ihtilal dönemini yaşadık, 28 Şubat'ı yaşadık ama insanlar bu kadar baskı ve tehdidin altında şiddete maruz kalmamışlardı. Kim ki herhangi bir makamda bulunup, hükümete karşı bir tavır sergiliyorsa, önemli bir mevkideyse hemen alaşağı ediliyor. Bahane de kolaylaştı FETÖ'cü de al içeriye. Devlet böyle yönetilir mi Allah aşkına" diye konuştu.

Karamollaoğlu, konuşmasının ardından partisinin belediye başkan adaylarını tek tek kürsüye çağırarak tanıttı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

Karamollaoğlu'nun gelişi

Karamollaoğlu'nun konuşması

Detaylar

HABER-KAMERA: Aziz GÜVENER/SAKARYA,

=========================

KAZA YAPIP, OTOMOBİLLERİNDEN İNEREK TARTIŞANLARA BAŞKA BİR OTOMOBİL ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 5 YARALI

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde 2 otomobilin çarpışarak hasara neden olduğu kazada, araçlarından inerek tartışmaya başlayan kişilere başka bir otomobil çarptı 3 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Erkonağı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İlçeden mahalleye yönüne ilerleyen Mehmet Eyyüp Karınca yönetimindeki 63 ED250 plakalı otomobil ile Vahit Boncuk yönetimindeki 63 YA 5795 plakalı otomobil çarpıştı. Kimsenin yaralanmadığı kazada otomobillerinden inen kişiler tartışmaya başladı. Bu sırada İbrahim Ç. yönetimindeki 63 RA 978 plakalı otomobil yolda tartışanların arasına daldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde  Sakine Karınca'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralılar Mehmet Emin Karınca, Remziye Karınca, Melek Nur Karınca, Mesut Boncuk, Mehmet Ali Almas, Mehmet Eyyüp Karınca ve Vahit Boncuk ise ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil Servis'te tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Eyyüp Karınca ve Vahit Boncuk doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kazada yaşamını yitiren 3 kişinin cenazeleri otopsi için hastane morguna konulurken, ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Mehmet Emin Karınca ise Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hafif yaralanan Mehmet Ali Almas kazayı anlatarak, "Yolda otomobilimiz başka bir otomobil ile çarpıştı ve aynası kırıldı. O sırada durduk sürücüler arasında tartışma çıktı ben otomobilden inmedim yolda tartışan ailem ve diğer kişilere bir otomobil gelip çarptı" dedi. Kazayı haber alan ailelerin yakınları ise hastaneye akın etti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatan jandarma İbrahim Ç.'yi ifadesini almak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

Hastane acil servisi

Ambulans ve askerler

Acil servis önünde toplanan kalabalık

Kalabalığı dağıtan güvenlik güçleri

Sevk edilen yaralının ambulansa alınması

Kazada hafif yaralı gencin konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA)

===========================

ŞANLIURFA'DA ÖĞRENCİLERİN TEHLİKELİ YOLCULUĞU KAMERADA

ŞANLIURFA'da traktörün arkasına bağlı kültivatör üzerine çıkan 9 öğrencinin tehlikeli yolculuğu görenleri korkuttu.

Karaköprü ilçesinde hareket halinde olan sürücüsünün adı ve plakası öğrenilmeyen traktörün arkasına bağlı kültivatör üzerinde yolculuk yapan 9 öğrenciyi bazı sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Traktörün sağında, solunda ve tarla sürmek işinde kullanılan kültivatör üzerinde ayakta duran 9 öğrencinin tehlikeye aldırış etmeden kilometrelerce yol alması görenleri korkuttu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------------------

Seyir halindeki traktör

Traktörün arkasında tehlikeli yolculuk yapan öğrenciler

Traktöre tutunmaya çalışan öğrenciler

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: ŞANLIURFA-DHA)

===========================

APARTMANIN PATLAYAN KALORİFER KAZANI, ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ

TRABZON'un Yomra ilçesinde, apartmanın kalorifer kazanı büyük bir gürültüyle patladı. Kimsenin yaralanmadığı olayda, binada ve park halindeki çok sayıda araçta hasar oluştu.

Olay, saat 22.30 sıralarında Yomra ilçesi Sancak Mahallesi Irmak Sitesi'nde meydana geldi. Binanın bodrum katındaki kalorifer kazanı, henüz bilinmeyen nedenle büyük bir gürültüyle patladı. Korku ve panik yaşayan apartman sakinleri, binayı tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Yomra Belediyesi İtfaiye ekipleri, kalorifer kazanında soğutma çalışması yaptı. Olayda, yaralanan olmazken, binada ve çevredeki park halinde bulunan çok sayıda araçta hasar oluştu. İtfaiye ekipleri, patlamanın nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

'PATLAMA ÇOK ŞİDDETLİ OLDU'

Olay yerinde incelemelerde bulunan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, binanın kalorifer kazanında çok şiddetli bir patlama meydana geldiğini belirterek, "Patlama çok şiddetli oldu. Çok şükür can kaybı ve yaralanan olmadı. Vatandaşlarımızın korku ve paniğine neden oldu. Civarda bulunan araçlara ve binalarda hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerimiz temizlik çalışmalarına devam ediyor. Patlamanın nedeni araştırılıyor. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

Olay yeri detayları

Ekiplerin incelemesi

Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu açıklaması

Haber-Kamera: Selçuk BAŞAR TRABZON-DHA

==============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Türkiye Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

title