Haberler

Başkan Özkan, Başarılı Atletleri Ödüllendirdi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Kazcıoğlu Spor Kulübü’nün sporcuları Sıla Ata, Büşra Güney ve atletizm hocası Yıldıray Kaya, Belediye Başkanı Süleyman Özkan tarafından ödüllendirildi.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Kazcıoğlu Spor Kulübü'nün sporcuları Sıla Ata, Büşra Güney ve atletizm hocası Yıldıray Kaya, Belediye Başkanı Süleyman Özkan tarafından ödüllendirildi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "Atletizmde, Türkiye 3'üncüsü olan Sıla Ata ve 12'inci olan Büşra Güney ile başarılı öğretmen Yıldıray Kaya'yı tebrik ediyorum. Çalışmalarının başarılı sonuçları bizleri de sevindirdi. Simav'ın adını başarı listelerine yazdıran tüm sporcularımıza, antrenörlerine ve kulüplerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Atletizm sporu yapan öğrencilerimizin antrenman yapabilmeleri için, Simav ilçe stadındaki koşu ve yürüyüş parkurunun bakım, onarım, yenileme çalışmalarını tamamladık.Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Özkan Kütahya Simav Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title