Haberler

Aliağa'da Baskete İlk Destek Alto'dan

Beko Basketbol Ligi"ne Yükselecek Takımların Belirleneceği Tb2l Final Grubu Müsabakaları Öncesinde Destek Çağrısında Bulunan Aliağa Belediyespor'un Çağrısına Aliağa Ticaret Odası Olumlu Yanıt Verdi. Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Selvi ve İrfan Güngör'le Birlikte Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'yı Ziyaret Eden Kulüp Başkanı İsa Önal, 6-8 Mayıs Tarihleri Arasında Adana Mender...

Beko Basketbol Ligi"ne yükselecek takımların belirleneceği TB2L Final Grubu müsabakaları öncesinde destek çağrısında bulunan Aliağa Belediye spor'un çağrısına Aliağa Ticaret Odası olumlu yanıt verdi. Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Selvi ve İrfan Güngör'le birlikte Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'yı ziyaret eden Kulüp Başkanı İsa Önal, 6-8 Mayıs tarihleri arasında Adana Menderes Spor Salonu"nda oynanacak olan TB2L Final grubu müsabakalarına Aliağa'dan taraftar götürülmesi konusunda destek aldı. Aliağa spor'un gelişmesi için şampiyonluk yarışında destek bulması konusunda yapılan çağrı doğrultusunda bütün Aliağa'nın birlikte hareket etmesi gerektiğini düşündüklerini ifade eden Adnan Saka, "Biz imkanlarımız nispetinde üyelerimizle birlikte maddi manevi destek vererek kafile ile birlikte bu maçta katkı koymak üzere Adana'ya gitmek istiyoruz" dedi. Uygun şartlar ve organizasyonun yapıldığı taktirde Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak olan maçlarda orda olmak üzere harekete geçtiklerini ifade eden Saka, "Bu konu hakkında gerekli bilgilendirmeyi arkadaşlarımıza pazartesi günü yapacağız" dedi.

Aliağa spor'da uzun süre Başkanlık ve yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunduğunu hatırlatan Saka, "Bütün spor kulüplerinin başlangıçta geleceğe dönük olarak plan ve projeleri vardır. Yapılan Bu plan dahilinde böylesine şampiyonluk aşamasına gelmeyi tüm kulüpler ister. biz iki dönemdir bu kadar büyük uğraşlar ve emekler neticesinde final maçlarına kadar gelip bir üst lige çıkma şansını yakalamış bulunuyoruz. Bu kolay bir şey değil. Her zaman nasip olacak, her zaman imkan sağlanabilecek bir olay değil. Bu imkanları yakalamışken bunlarınçok iyi değerlendirilerek kulüplerin daima bir üst seviyeye çıkması seyircisini tatmin etmesi şehrini tatmin etmesi en önemli unsurdur" şeklinde konuştu. Aliağaspor Başkanı İsa Önal'da Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'ya verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "yarın Aliağa Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Ekren'i de ziyaret edeceğiz. Aynı desteği Esnaf Odası Başkanımızdan da bekliyoruz" dedi.

(CU-YK) 02.05.2008 20:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title