Haberler

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Türkiye 3 büyük terör örgütüyle mücadele ediyor, PKK, FETÖ ve DEAŞ. FETÖ de aynı kafa DEAŞ da aynı kafa. Bir tanesi şiddetle yapıyor, bir tanesi yargıyı, polisi ele geçirmekle.. Hiçbir farkları yok." dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Türkiye 3 büyük terör örgütüyle mücadele ediyor, Pkk, FETÖ ve DEAŞ. FETÖ de aynı kafa DEAŞ da aynı kafa. Bir tanesi şiddetle yapıyor, bir tanesi yargıyı, polisi ele geçirmekle.. Hiçbir farkları yok." dedi.

AK Parti Pınarhisar Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde konuşan Ecertaş, çok dinamik bir parti olduklarını ve kongre süreçlerini önemsediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Arakan'da olduğunu hatırlatan Ecertaş, mazlumların hep yanında olduklarını vurguladı.

Parti olarak yaptıkları her işi önemsediklerini dile getiren Ecertaş, "Buradan Arakan'a 10 bin kilometre mesafe var. Niye Türkiye orada, Türkiye neden Filistinli mazlumların yanında, niye Türkiye Suriye mazlumlarının yanında, neden onlara kucak açıyor? Niye dünyanın her hangi bir yerinde mazlumun başına bir şey geldiğinde 'Türki·ye nerede, Türki·ye'den umut bekliyoruz' diyorlar. İşte bunun en önemli cevabı bu kongrelerde. Bütün dünya mazlumlarının umudu olan bir ülkenin kaderi ile kendi kaderi aynı olan bir partinin geleceği şekilleniyor burada." diye konuştu.

Melih Ecertaş, ecdadı yad etmeyi sürdüreceklerini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz Çanakkale'ye gittiğimizde elhamdülillah ağzımıza haram hiçbir şey sürmüyoruz, açıp müzi·kle oynamıyoruz. Hayatımızda ilk defa gitmedik Çanakkale'ye. Biz AK Parti Gençlik Kolları olarak 16 yıldır Çanakkale'ye gidiyoruz. AK Parti· kurulduğu günden bu yana gi·di·yoruz. Bundan sonra da hem Çanakkale'de hem de Malazgirt'te olacağız. 30 Ağustos programlarının tümünde yaptığımız tüm çalışmalarla ecdadımızı öyle bir yad edeceğiz ki Türkiye'de AK Parti'yi çekemeyenler çatır çatır çatlayacak. Kurtuluş Savaşını kazanıp düşmanları bu ülkeden def ederken dedelerimizin elinde Kur'an-ı Kerim vardı. Ama bugün öyle bir zihniyet var ki, o kadar köhne olmuş bir zihniyet var ki 30 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan resepsiyonda Kur'an-ı Kerim'in okunmasından sonuna kadar rahatsızlar. Yazıklar olsun diyorum. Anlamak mümkün değil."

"Dünyada ilk kez darbe kalkışması püskürtüldü"

AK Parti'nin birçok kumpasla karşı karşıya kaldığını anımsatan Ecertaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm olumsuzluklara karşı dimdik ayakta durduğunu söyledi.

Türkiye'nin en son 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını dile getiren Ecertaş, "Gençlerimiz o gece Boğaz Köprüsüne çıktı, Genelkurmay'ın önüne çıktı. Allah'a çok şükür AK Partimizin Gençlik Kolları da tüm Türkiyemizde o gece sokaklardaydı. Dünyada ilk kez darbe kalkışması püskürtüldü. Darbe diye bir şey olmadı. Allah'a hamdolsun ki 15 Temmuz'u geride bırakmış, kalkışmayı püskürtmüş bir Türk milleti ile beraberiz." ifadelerini kullandı.

Ecertaş, Türkiye'nin nereden nereye geldiğini herkesin çok iyi bildiğini, ülkenin büyümesinden ve güçlenmesinden rahatsız olanların bulunduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Varsın muhalefet partisi bizim teröristlere kullandığımız silahlı insansız hava araçlarımızdan rahatsız olsun. Onların o rahatsızlığı hakikaten bizi hiç şaşırtmıyor. Çünkü aynı cephede yer alıyor. Teröristi vuruyorsun ses CHP'den geliyor, CHP'ye vuruyorsun Almanya'dan geliyor, Almanya'yı vuruyorsun Hollanda'dan geliyor. En sonunda hepsine birden vuruyorsun ses PKK'dan geliyor. Ama Allah'ın izniyle hiçbirinin sesi kalmayacak. Türkiye 3 büyük terör örgütüyle mücadele ediyor, PKK, FETÖ ve DEAŞ. FETÖ de aynı kafa DEAŞ da aynı kafa. Bir tanesi şiddetle yapıyor, bir tanesi yargıyı, polisi ele geçirmekle... Hiçbir farkları yok."

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya'nın da birer konuşma yaptığı kongrede Bilal Çalık İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Kaynak: AA / Politika

Çanakkale Ak Parti Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title