Haberler

Terör Örgütü PKK'ya Ağır Darbe! Çok Sayıda Silah Mühimmatı Ele Geçirildi

Güncelleme:

Siirt'te, terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonlarda örgüte ait çok sayıda silah mühimmatı ele geçirildi. Operasyon sonucu 1 örgüt mensubu gözaltına alındı.

Siirt'te, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda bir ahırda yapılan aramada örgüte ait çok sayıda silah mühimmatı ele geçirildi.

VALİ POLİSLERİ TEBRİK ETTİ

Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Siirt Emniyet Müdür Vekili Saruyan Kızılay'ın katılımıyla ele geçirilen silahlar eski Polis Meslek Yüksek Okulu binasında basına teşhir edildi.Düzenlenen operasyonla ilgili bilgi veren Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütüne büyük darbe vuran polis güçlerine teşekkür etti.

Siirt'in huzur ve güvenliğini sağlanması için büyük bir gayret içinde olduklarını aktaran Vali Atik, "Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütü mensuplarının ve işbirlikçilerinin güvenlik güçlerimize yönelik silahlı bombalı eylemlerde kullanmak üzere silah ve mühimmat sakladıkları yönünde bilgiler elde edilmiş. Afetevleri Mahallesi'nde tespit edilen bir ahırda, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığında alınan arama kararıyla yapılan aramada çok sayıda mühimmat ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatları gereği 1 şahıs gözaltına alınmış, olayın diğer faali ve faallerinin yakalamasına yönelik çalışmalar devam etmektedir" dedi.

ELE GEÇİRİLEN MÜHİMMATLARIN LİSTESİ

Düzenlenen operasyonda; 10 bin 463 adet Bixi fişeği, 10 bin 63 adet M16 uzun namlulu tüfeğe ait fişek, bin 522 adet Kaleşnikof marka tüfeğe ait fişek, 518 adet uçaksavar fişeği, 5 adet Bixi Termal Aparatı, 6 adet savunma tipi el bombası, 18 adet Kaleşnikof tüfeğe ait şarjör, bir adet yüzlük Bixi mayonu, 2 adet palaska, 7 adet Kaleşnikof tüfeğe ait şarjörlük, 30 adet fişek sandığı ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fuat Atik Siirt TSK PKK 3.Sayfa Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 7 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek mi? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

500

Yorumlar (3)

Sibel esila:

Bunlara hayvan diyeceksin hayvana ayıp olur allah topunun belasını versin Mehmetçik bu ülkede var oldugu sürece türk halkı öksüz kalmayacak allah afrinde savasan kardeşlerimizin yanında olsun asker eşi

6
2
yanıtYanıtla
Rizeli:

O evi başlarına yikin.

4
1
yanıtYanıtla
saltoli:

ofisekler ordaysa ofiseklere ait silahlarinerede sakladilar adamlara bak ya ucaksavar mermisidiyor o ucsksavari nerrde saklandi ben ce arastirilmasi lazim otturecen bu itsurusunu ottirecen yok oyle

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title