Haberler

Yaz Kur'an Kursları Tamamlandı

Diyanet-sen Denizli İl Başkanı Mustafa Örki, Bu Yıl Açılan Yaz Kur'an Kursları'nın Geniş Katılım ve Başarı ile Tamamlandığını Söyledi.

Diyanet-Sen Denizli İl Başkanı Mustafa Örki, bu yıl açılan Yaz Kur'an Kursları'nın geniş katılım ve başarı ile tamamlandığını söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan Diyanet-Sen Denizli İl Başkanı Mustafa Örki, 25 Haziran'da başlayıp 24 Ağustos'ta sona eren Yaz Kur'an Kursları'nın geniş bir katılım ve başarı ile tamamlandığını belirterek, "Öğrencilerimize ve ailelerine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin, ek ders gibi ücret almaları da Diyanet-Sen'in bir kazanımıdır" dedi. Bu kurslarda uygulanan 12 yaş sınırının, bu yaşın altındaki milyonlarca çocuğun bu eğitimden mahrum kalmasına sebep olduğunu belirten Mustafa Örki, "Dolayısıyla bu yaşın altındaki çocukların da bu kurslara katılabilmesi gerekiyor. Dini bilgi ihtiyacının daha erken yaşlarda başladığı bilimsel bir gerçektir" dedi. Örki, bu kursların en az 15 çocukla açılabildiğini, bu sayının da aşağı çekilmesini istediklerini ifade etti.

Hükümet ile sendika ve konfederasyon çalışmaları arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirten Mustafa Örki, "Toplu görüşmelerin yapıldığı bu günlerde, sendika ve konfederasyonun çalışmaları, talepleri, demokratik haklarımız, maaşlarımızla ilgili isteklerimiz hükümete iletilmektedir. Teşkilat yasamızın çıkması, boş bulunan kadroların doldurulması gibi sıkıntılarımız var .Şu anda yapılan sözleşmeli personel atamaları mevcut ihtiyacı karşılamıyor. Kurumsal taleplerin takipçisi olacağımızdan ve ısrarla haklarımızı istemeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Diyanet-Sen Denizli İl Başkanı Mustafa Örki, Denizli'de bu yılın Mayıs ayı itibariyle şube olma üye sayısına ulaştıklarını, genel merkeze yaptıkları müracaat sonrası, ilerleyen günlerde şube genel kurulu yapma yetkisi aldıklarını söyledi. Örki, gerekli hazırlıkların tamamlanmasından sonra delege seçimi ve uygun bir zamanda şube yönetimi kongresi yapılacağını ifade etti.

(AV-SÇ-Y)

25.08.2007 14:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title