Haberler

Şahinbey'li Filenin Şahinleri Kampta

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2’nci lig Erkekler Voleybol ligi B Grubunu şampiyon olarak bitiren Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımı, yarı final maçları için Ankara'da kampa girdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2'nci lig Erkekler Voleybol ligi B Grubunu şampiyon olarak bitiren Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımı, yarı final maçları için Ankara'da kampa girdi.

7-8-9 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda yapılacak olan 1.lige terfi maçlarının yarı final grubu için turnuvadan 4 gün önce 25 kişilik sporcu ve teknik ekip kadrosuyla Ankara'ya giden Şahinler, ilk günü tek antrenmanla, ikinci gün ise çift antrenmanla tamamladı. Yarı finalde 2 grupta toplam 8 takım, finaldeki 4 takım arasına girebilmek için sahada ter dökecek.

Yarı final grubunun iddialı takımlarından olan Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımının menajeri Erol Göbelek yarı final grubu ve de 1'nci lige terfi konusunda şunları söyledi:

"Gaziantep ve Şahinbey Belediye takımı olarak voleybol sevgimiz ve kültürümüz üst seviyede. Başta belediye başkanımız olmak üzere, kulüp yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, sporcularımız ve ayrıca Gaziantep'teki tüm voleybol camiamız 1. lige çıkmak konusunda çok istekli. 1. lige çıkacak gücümüz ve tecrübemiz var. Bu amaç doğrultusunda tek yürek olduk. Biz teknik ekibimize ve de sporcularımıza güveniyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Gaziantep Şahinbey Yerel Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title