Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Aydın, mesajında, 11 ayın sultanı ramazan ayını geride bırakarak bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Aydın, Sivas'ta Ramazan ayının bu sene çok güzel geçtiğini aktararak, "Uzun yaz günlerine rağmen havaların serin olması ramazanı kolaylaştırdı. Sivas her ramazan olduğu gibi cıvıl cıvıldı. Ramazanın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Özellikle komşu ülkelerimizdeki yaşanan iç savaşların bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyor, tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

SESOB Başkanı Köksal'ın mesajı

SESOB Başkanı Beşir Köksal da yardımlaşma ve dayanışmanın güzel örneklerinin yaşandığı ramazan ayının ardından huzur ve güven içerisinde Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların özel günler olduğunu hatırlatan Köksal, şunları kaydetti:

"Bayramlar, dini ve milli inançlarımızı örf ve adetlerimizle süsleyip, geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek geleceğe taşıdığımız, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği sevgi günleridir. Asırlardır kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Ramazan Bayramın da, millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim."

Cem Vakfı Şube Başkanı Dağ'ın mesajı

Cem Vakfı Şube Başkanı Ali Dağ, bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, insanların inanç, dil, ırk, renk gözetmeksizin, hoşgörü içinde ötekileştirilmeksizin ve bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olduğunu vurguladı.

Bayramların önemine değinen Dağ, şöyle devam etti:

"Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Tüm İnsanlığın, İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor sağlık, sevgi ve hoşgörü dolu nice bayramlar diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Beşir Köksal Sivas Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title