Haberler

Müsiad Muş ve Bitlis'te Şube Açtı

MÜSİAD Başkanı Olpak: "Karşılıklı ilginin olduğu noktada, şubeleşme çalışmalarımızı artırmaya gayret ediyoruz. Anadolu'nun her noktasına ulaşmayı kendisine prensip edinmiş bir derneğiz."

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Muş ve Bitlis'te şube açtı.

Dernek şubesinin açılışı için Muş'a gelen MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Ziyarette MÜSİAD Başkanı Olpak, daha önce de Muş'a şube açmayı düşündüklerini belirterek, bugünden sonra Muş ile yakından ilgileneceklerini ifade etti.

Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz ise MÜSİAD'ı Muş'ta görmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Muş'un huzurlu ve güvenilir bir il olduğunu belirten Cengiz, tek hedeflerinin kente yatırımcıyı getirmek olduğunu bildirdi.

Cengiz, iş adamlarının kente yatırım yapmaları için ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını belirterek, "MÜSİAD'ın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Aktif üye sayısını arttırıp kentin ekonomisine katkı sağlamalarını için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Ardından Cengiz, ziyaret anısına Olpak ile İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Murat Kalsın'a, Muş lalesi tablosu hediye etti.

MÜSİAD Bitlis Şubesinin açılışı

MÜSİAD 66'ncı temsilciliğini Bitlis'in Tatvan ilçesinde açtı.

Açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, derneğin Türkiye'nin her noktasına ulaşmaya çalıştığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Karşılıklı ilginin olduğu noktada şubeleşme çalışmalarımızı artırmaya gayret ediyoruz. Anadolu'nun her noktasına ulaşmayı kendisine prensip edinmiş bir derneğiz. Bölgede çok uzun zamandır şubelerimiz vardı. Bugün de Tatvan'da açtığımız temsilcilikle yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonrada Allah nasip ederse, ülkemiz ve halkımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel merkezden ülkenin her yerine ulaşmaya çalışmak yerine Batman'da, Diyarbakır'da, Elazığ'da, Muş'ta, Bitlis'te ve sayamayacağım birçok yerde çalışma yürüten bir derneğiz."

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ise MÜSİAD'ın çalışmalarını çok iyi bildiğini, çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.

Bitlis'in maddi ve manevi anlamda kalkınmanın eşiğinde olduğunu bildiren Yurdakul, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Dün bakanımızla da enerji sözleşmesi yaptık. 400 milyon dolarlık bir yatırım gelecek. Şehrimiz soba ve kazanlarla değil de jeotermalle ısınan bir kent olacak. Nemrut bizim için her anlamda çok önemli bir kaynak. Burada turizmi de canlandıracağız. MÜSİAD'ın da buradaki temsilciliği bizi gururlandırdı. Bize güç katacağından eminiz."

Açılışa MÜSİAD Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, MÜSİAD üyeleri, iş adamları ve esnaf katıldı. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Nail Olpak Tatvan Bitlis Muş Yerel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title