Haberler

Muğla'da Arapgir Üzümü Tanıtıldı

Muğla'da tanıtıldı.giden Malatya'nın Arapgir ilçesi Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Muğla'ya hayran kaldığını söyledi.

Malatya'nın Arapgir ilçesinin meşhur Köhnü üzümü

Muğla'da tanıtıldı.

Muğla Malatyalılar Derneği'nin organize ettiği gezi programında Muğla'ya

giden Malatya'nın Arapgir ilçesi Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Muğla'ya hayran kaldığını söyledi.

Ortaca ilçesi Sarıgerme köyündeki Alinn Sarıgerme Otel'de konaklayan Malatyalılar, hemşehrilerinin jestine teşekkür etti.

Malatya'nın Arapgir ilçesi doğumlu Ali Akbaba ve Ali Ekber Akbaba isimli kardeşlere ait Alinn Sarıgerme Otel'de, Ali Ekber Akbaba'ya Arapgir'in meşhur bir kasa Köhnü üzümü hediye edildi.

Burada konuşan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, "Doğal kaynakları ile güzel zenginlikleri olan Muğla ilinde Malatyalı, Arapgirli hemşehrimiz Ali bey'lerin otelinde misafir olduk. Sabah buranın çevresini gezme imkanım oldu. Doğa harikası bir yer. Karşıdan dağ gibi görünüyor. Dağdan ne olur ki demeyip, dağ ilim ilim işlenip şato şeklinde güzel bir otel yapılmış" ifadelerini kullandı.

Arapgir ilçesinin üzümünü burada tanıtmak için getirdiklerini anlatan Cömertoğlu, şunları söyledi: "Kan değerleri yüksek olan 20 gün içinde bağışıklık sistemini onaran Köhnü üzümünü daha da yaygınlaştıracağız."

Cömertoğlu, Köhnü siyah üzümünü yedikten sonra kan verdiklerini ve bir ilçede bir anda kan vermede rekorun Arapgir'de olduğunu hatırlattı.

Alinn Sarıgerme Oteli Sahibi Ali Ekber Akbaba ise hemşehrilerini otelinde ağırlamaktan mutlu olduğunu kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Cömertoğlu Malatya Arapgir Muğla Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title