Haberler

Maçın Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Kayseri KASKİ'nin başantrenörü Ayhan Avcı, Beşiktaş'ı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Kayseri KASKİ'nin başantrenörü Ayhan Avcı, Beşiktaş'ı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Avcı, Beşiktaş'ı 90-70 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligde hedeflerine kayıpsız bir şekilde ilerlemenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

İyi bir takıma sahip olduğunu ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

" Beşiktaş'ı yendiğimiz için mutluyuz. Ligde dörtte dört yaptık. Tam olarak istediğimiz gibi değiliz, hazır olmak için zamana ihtiyacımız var ama oyuncularım çok iyi mücadele ediyor. Bugün Beşiktaş karşısında da oyuncularım çok istekliydi. Hücumda iyiydik ama savunmada kötüydük. İnşallah zamanla savunmadaki sorunları da azaltacağız. İlerleyen haftalarda daha da iyi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Galibiyet, 15 Kasım Perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Horizont Minsk maçı öncesi büyük moral oldu."

-Beşiktaş cephesi-

Beşiktaş Başantrenörü Mehmet Can Öztürk ise rakiplerini galibiyetten dolayı kutlayarak, şunları kaydetti:

"Kayseri KASKİ geçen hafta Galatasaray'ı mağlup etti. Kadınlar Basketbol Ligi'ne ciddi yatırımlar yapan bir takımla oynadık. Şartlar ne olursa olsun yine de kazanmak istiyorduk. Çok top kaybedip, kolay sayılar yedik. Önümüzdeki maçlarda bu top kayıplarını daha aza indirmeye çalışacağız."

Muhabir: Mustafa Önal / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: Murat Taydaş - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Ayhan Avcı Beşiktaş Türkiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title