Haberler

İçmeler Aat'nin Çöktürme Havuz Köprüsü Yenilendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. MUSKİ Tesisler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Batı Bölgesi Şube Müdür Vekili Kadriye Erkal Yıldırım koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren ekipler, Bodrum ilçesindeki 12 adet Atıksu Arıtma Tesisleri'nin revizyon ve bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında MUSKİ Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü'ne bağlı İçmeler Atıksu Arıtma Tesisi'nde (AAT) işletmeye alındığı 1994 yılından beri kullanılmakta olan geri devir boru hattı ve çöktürme havuzunun köprüsünün yenileme işlemleri yapıldı.

Çalışmaların yaklaşık bir hafta sürdüğünü belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, 12 buçuk metre boyunda yeni çökertme havuzu köprüsü ve 44 metre boyunda geri devir borusunun Arıtma Tesisleri Batı Bölgesi Şube Müdürlüğü ekiplerince sorunsuz olarak işletmeye alındığını söyledi.

Ayrıca tesiste, İş sağlığı ve güvenliği yönünden tehlike arz eden ve işletme ömürlerini tamamlamış mekanik ekipmanların yenilenerek hem enerji verimliliğinin sağlandığını hem de işletme veriminin artırıldığını vurgulayan Ülgen, "MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışma alanlarında iş sağlığı ve güvenliğine özen gösterilmekte olup tehlike arz eden ekipmanlarımız için yenileme çalışmalarımız devam etmektedir. Yapılan yenileme çalışmaları ile hem personelimiz güvenli ortamda çalışmakta hem de arıtma tesislerimiz daha verimli olarak işletilebilmektedir" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçmeler Bodrum Muğla Yerel Haberler

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Burdur'da diyalize giren hastalar rahatsızlandı: 18'inin durumu ağır

Burdur'da diyalize giren hastalar rahatsızlandı: 18'inin durumu ağır

Bakmadan Geçme

YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim?
Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title