Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında Cumayanı köyünde yürüyüş düzenlendi.

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında Cumayanı köyünde yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşün ardından vatandaşlara hitap eden AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci, Cumayanı köyünün her zaman kendilerine büyük destek verdiğini belirterek, her türlü hizmeti köyde yaşayanların kullanımına sunmak için çalıştıklarını söyledi.

"Vatandaşlarımız 7 Haziran seçiminde de bizlere destek vererek yanımızda olacaktır. Buraya yüzümüz ak olarak geliyoruz" diyen Kahveci,  "Sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirdik. İçme suyu sorununu çözdük. Spor sahasını yaptık. Kanalizasyon çalışması devam ediyor. Köy konağını da yapacağız. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah bu seçimde de AK Parti'ye destek vererek sizlere hizmet etmeye devam etmemizi sağlayacaksınız" ifadesini kullandı.

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal da köyde yaşayan vatandaşlara her zaman sahip çıktıklarını vurgulayarak, " Hiçbir hizmeti buradan esirgemedik. Hizmet için çalışacağız. Osman Kahveci abimle Ankara'da inşallah sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ise AK Parti'nin yaptığı yatırımları anlattı.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title