Haberler

Foça Millileri Ağırlıyor

Türkiye Açık Su (Open Water) Yüzme Milli Takımı’nın 25 kişilik aday kadrosu 5 Temmuz’da İstanbul’da yapılacak Açık Su Avrupa Kupası (LEN CUP-3) üçüncü ayak yarışlarına Foça’da hazırlandı.

Türkiye Açık Su (Open Water) Yüzme Milli Takımı'nın 25 kişilik aday kadrosu 5 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak Açık Su Avrupa Kupası (LEN CUP-3) üçüncü ayak yarışlarına Foça'da hazırlandı. Adayların 20 Haziran 2014 Cuma günü başlayan Foça Kampı'na 29 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılacak seçmelerden sonra İstanbul yarışları için ara verilecek. Kamp daha sonra küçük sporcularında katılımıyla Eylül'ün ikinci haftasına kadar devam edecek.

Antrenörler Akın Ongun, Nehir Çakır, Armağan Olgun ve Sabri Bozca'nın çalıştırdığı aday kadroda İstanbul, İzmir, Edirne, Kocaeli bölgelerinden sporcular bulunan aday kadroyu Antrenörler Akın Ongun, Nehir Çakır, Armağan Olgun ve Sabri Bozca çalıştırıyor. 25 kişilik aday kadrodan 22'si milli takımda yer alacak. Milli takım 5 -10 -25 kilometrelik parkurlardan oluşan Açık su yüzme yarışlarına günde iki çalışma yaparak hazırlandı.

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) Açık Su Teknik Kurul Başkanı, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğretim üyesi Prof. Dr. Bahtiyar Özçaldıran geçen yılda kampı Foça'da yaptıklarını, gerek parkur ve gerekse kamp olanaklarını bu spor için mükemmel olarak değerlendirdikleri için Otel Leon plajı ve adalar bölgesini bu yılda tercih ettiklerini söyledi.

Bahtiyar Özçaldıran; "İki idareci, 4 antrenör, 1 doktor ve 25 sporcu ile mükemmel bir kamp dönemi geçiriyoruz. 5 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak ve 9 ülkenin katılacağı LEN-CUP 3 yarışına hazırlandık. Yarışma sonrası Dünya ve Avrupa Gençler Şampiyonalarına hazırlığa yine burada devam edeceğiz. Aramıza 99 -2000 doğumlu sporcuları da katarak Eylül Ay'ı ortalarına kadar antrenmanlarımızı sürdüreceğiz. Dünya gençler şampiyonası ve Coment - Akdeniz Ülkeleri arasındaki yarışlara hazırlayacağız. Foça bu anlamda gördüğümüz en ideal yerlerden birisi. Denizin temizliği, deniz trafiğinin olmaması, havuz ve çevresel olanakların mükemmelliği antrenmanlarımız kolaylaştırıyor. Kıştan hazır olan sporcularımızı yüzmeden ziyade uzun parkurlarda yön bulma konusunda eğitmeye çalışıyoruz. Bu 5 yıllık bir projedir. Henüz ikinci yılındayız. Program sonunda sporcularımız Avrupa ve Dünya sporcularıyla başa baş yarışır gelecektir. Antrenörlerimiz bu konuda bilgili, sporcularımız yetenekli, bizde akademik ve idari desteği veriyoruz. Uluslar arası alanda bayrağımızı direğe çekmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bize bu çalışma ortamını yaratan başta federasyon başkanımız Ahmet Bozdoğan ve yönetim kurulu olmak üzere, bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Bahtiyar Özçaldıran Foça parkurunda binlerce sporcunun aynı anda çalışma yapabileceğini, Dünya ve Avrupa şampiyonalarının rahatlıkla düzenlenebileceğini, federasyonun yanında Foça ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile sponsor kuruluşların destek vermesi halinde Foça'yı, dünyanın en büyük Open Water parkurlarından ve sayılı spor merkezlerinden biri haline getirebileceklerini sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Foça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title