Haberler

Erdoğan Madak, Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Madak, seçim kampanyalarında her kesimden insanla birlikte olmayı sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Madak, seçim kampanyalarında her kesimden insanla birlikte olmayı sürdürüyor. Sıkmadık el, ziyaret edilmedik yer bırakmayan Erdoğan Madak, özellikle STK'larla yoğun bir istişare yürüterek takdir topluyor.

Çanakkale AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Madak, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tıp Bayramı dolayısıyla Çanakkale Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Hakan Çetin'i makamında ziyaret eden Madak, Sivil Toplum Kuruluşlarını da yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz gün Yeşilay Derneği, Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği, Çanakkale İnşaatçılar ve Yapı Müteahhitleri Derneği ve Ensar Vakfı'nı ziyaret eden Erdoğan Madak, bu ziyaretlerinde hem kendisini hem de partisini anlatıyor.

STK'LARLA ETKİN İLETİŞİM KURUYOR

Bu kapsamda Yeşilay Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Namık Ergin'i ziyaret eden Madak, Çanakkale'nin aktif sivil topluk kuruluşlarından Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Erdal Akarsu'yla da buluştu. Şehrin bir diğer aktif kuruluşu olan Çanakkale İnşaatçılar ve Yapı Müteahhitleri Derneği'nin Başkanı Ali Genlik'i de ziyaret eden Madak burada ise projelerini anlattı. Ensar Vakfı'nın yöneticileriyle de biraraya gelen ErdoğanMadak, burada ise vakıf başkanı Bünyamin Bacak ve Başkan Yardımcısı Seyfi Bulut tarafından ağırlandı.

PARTİLİLERİNİ İHMAL ETMİYOR

Partililerini de yalnız bırakmayan milletvekili aday adayı Erdoğan Madak, buralarda ise istişareyi ihmal etmiyor. Önceki gün İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Murat Uzlu'nun babası Cem Uzlu'yu ve Ak Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mendilci'yi işyerlerinde ziyaret eden Madak partililer tarafından da ilgiyle karşılanıyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title