Haberler

Belediye Başkanı Selim Sadak'tan İş Adamlarına Çağrı

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, bez ve torba geri dönüşümlerden ambalaj üreten firma yetkilileriyle belediyede yaptığı görüşmede, Siirtli girişimcileri ve iş adamlarını Ortadoğu ve Avrasya pazarına yakın olan Siirt'te yatırım yapma çağrısında...

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, bez ve torba geri dönüşümlerden ambalaj üreten firma yetkilileriyle belediyede yaptığı görüşmede, Siirtli girişimcileri ve iş adamlarını Ortadoğu ve Avrasya pazarına yakın olan Siirt'te yatırım yapma çağrısında bulundu.

Sadak, Merkezi İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir şirketin, Siirt Organize Saniye Bölgesi'nde (OSB) bulunan 25 dönümlük arazi üzerine bez ve torba geri dönüşümü ile ambalaj yapacağı belirtti. Fabrikanın önümüzdeki günlerde inşaat çalışlarına başlayacağını belirteen Sadak, "Siirt'te istihdam amaçlı girişimci ve iş adamları tarafından yapılacak her yatırımı olumlu karşılıyoruz. Son dönemlerde küçük, orta ve büyük ölçekli yatırımda artış var. Girişimci ve iş adamlarının Siirt'te yatırım yapmalarını önemsiyoruz. Belediye ve OSB yönetim kurulu olarak bu girişimlere destek vermeye devam edeceğiz. Halen İstanbul Bayrampaşa girişinde bulunan Tuşba Tekstil bez ve torba geri dönüşümlerinden ambalaj, promosyon ürünleri imal ediyor. 15 yıldır İstanbul'da hizmet veren firma Siir'te de 150 kişilik istihdam kurmak için fabrika kuracaktır. Kendilerini kutluyorum" dedi.

OSB'de 25 dönümlük arazide fabrika inşaatının yakında başlanacağı belirtildi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Sadak İstanbul Avrasya Siirt Yerel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title