Haberler

Başkan Türel, Korkuteli'nde İncelemelerde Bulundu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasında incelemelerde bulundu. Başkan Türel, Avdan Mahallesi'nin "10. Helva Şenlikleri"ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli ilçesinin Avdan Mahalesi'nde bu yıl 10'uncusu düzenlenen "Helva Şenlikleri"ne katıldı. Başkan Türel'e AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, ve meclis üyeleri de eşlik etti. Vatandaşlar Başkan Türel'e yoğun ilgi gösterdi. Halka sadece seçim döneminde gitmediklerini söyleyen Başkan Türel, seçimlerden sonrada her zaman vatandaşların içinde olduğunu kaydetti.

Başkan Türel, "4-5 yıl önce Avdan'ın yol sorunu vardı.Yaptığımız girişimler sonrasında 10 kilometrelik yolu vatandaşımızın hizmetine soktuk. İçme suyu ile ilgili 4 kilometrelik kısmı tamamladık. Şimdi Susuz Mahallesi'nin yol sorunu sizlerin en büyük beklentisi haline geldi. Susuz'un yol sorununu en kısa zamanda çözerek, halkın kullanımına açacağız. Büyükşehir Belediyemiz artık buralarda da halkımıza en iyi hizmeti verecektir" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin Korkuteli hizmet binasında incelemelerde bulundu. Korkuteli Koordinasyon birimi sorumlusu Hüseyin Karaceliloğlu'ndan binanın son durumu hakkında bilgi alan Türel, Büyükşehir Belediyesi'nin asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceledi.

Başkan Türel ayrıca, Korkuteli İlçesi'nin Fatih Bulvarı üzerinde asfalt dökümü çalışmalarının da başladığını müjdeledi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri Korkuteli Antalya Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Fatih Bulvarı üzerinde alt yapı çalışmalarına başladı. Başkan Türel Fatih Bulvarı'ndaki çalışmalarda 1 kilometrelik yola 3 bin 500 ton sıcak asfalt döküleceğini ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Korkuteli Antalya Avdan Yerel Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title