Haberler

Başkan Demircan: "Hacıahmet'i Mahrumiyetler Bölgesi Olmaktan Çıkardık"

Beyoğlu’nda Hacıahmet Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve velilerle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bu bölgeyi mahrumiyetler bölgesi olmaktan çıkardık.

Beyoğlu'nda Hacıahmet Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve velilerle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bu bölgeyi mahrumiyetler bölgesi olmaktan çıkardık. Burada okulumuz var, lunaparkımız var, şimdi Büyük Şehir Belediyemiz de buraya geldi. Tüm bunlar bir şekilde buraya yansıyacak" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'nda geleneksel hale gelen "Okul Buluşmaları" kapsamında Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Avukat Harun Muş'un da katıldığı okul buluşmasında minik öğrenciler Başkan Demircan'ı çiçeklerle karşıladı. Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Demircan, daha sonra okulun toplantı salonunda öğretmen, okul aile birliği üyeleri, İstiklal, Yenişehir ve Hacıahmet mahalle muhtarları, mahallelerden sorumlu meclis üyeleri ve veliler ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

"Bin 100 çocuğumuzu sinemaya götüreceğiz"

Beyoğlu'nda her bölgeye olduğu gibi Hacıahmet Bölgesine de çok önem verdiklerini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bu bölgeyi mahrumiyetler bölgesi olmaktan çıkardık. Burada okulumuz var, lunaparkımız var, şimdi Büyük Şehir Belediyemizde buraya geldi. Tüm bunlar bir şekilde buraya, bölgenin gelişimine yansıyacak. Burada yaptığımız her şey bizim için çok önemli. Onun için şimdi çocuklara söz verdik. Bin 100 çocuğumuzu sinemaya götüreceğiz. Orada filmlerini izleyip yemeklerini yesinler, güzelce gezsinler. Bu onlar için yeni bir dünya" dedi.

"Başkanımız her yıl okulun bütün eksikliklerini yaptırıyor"

Okul müdürü Ahmet Dinç de Başkan Demircan'la iki yıl içerisinde dördüncü kez okul buluşmasında bir araya geldiklerini ifade ederek, "Okulumuz yeni açıldığında bir sürü eksiklerimiz vardı. Başkanımız ilk olarak bütün sınıflarımızı elektronik sistemle donattı. Sonra okulumuzun bahçesini tamamen asfaltlayarak, oyun alanıyla, basketbol sahasıyla çocukların eğitimlerini yapabilecekleri güzel bir ortam hazırladı. Her yıl okulumuzun boya badana ve tadilat gibi işlerini yaptırıyor. Hijyenik bir eğitim ortamı çok önemli. Onun için başkanımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Cezai işlem uygulamasını istiyoruz"

Mahalle sakinleri ise belediye ekiplerinin her türlü temizlik çalışmasını yapmasına rağmen bölge halkının temizliğe gereken önemi göstermediğinden yakınarak "Bazı vatandaşlarımız temizlik konusunda hassasiyet göstermeyerek çöplerini zamanında çıkarmıyor, bazıları da balkondan aşağı çöp atıyor. Bu konuyla ilgili bir cezai işlem uygulanırsa bu istismarların bir daha olmayacağını düşünüyoruz. Belediyemize de temizlik konusundaki çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Mehmet Akif Ersoy AK Parti Beyoğlu Yerel Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Bakmadan Geçme

Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title