Haberler

5 Bin Çocuğa Bayramlık Dağıtımında İzdiham

Özel bir alışveriş merkezinin Ramazan ayı kampanyası kapsamında topladığı elbiseler ve ayakkabılar Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki çocuklara bayramlık olarak hediye edilirken izdiham yaşandı.

Özel bir alışveriş merkezinin Ramazan ayı kampanyası kapsamında topladığı elbiseler ve ayakkabılar Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki çocuklara bayramlık olarak hediye edilirken izdiham yaşandı.

Eyyübiyedeki dar gelirli çocuklar yeni elbise ve ayakkabılarına kavuşmanın yanı sıra kurulan şenlik alanında doyasıya eğlenerek erken bayram coşkusu yaşadı. Özel bir alışveriş merkezi tarafından Ramazan ayına özel gerçekleştirdiği "5 bin çocuk 5 bin mutluluk" kampanyasıyla 5 bin çocuğa erken bayram neşesi yaşattı. Özel bir firma tarafından 5 bin ayakkabı ile başlatılan kampanya kapsamında alışveriş merkezlerine dev yardım davulları kuruldu. Ramazan ayı boyunca kampanyaya katılım göstermek isteyen alışveriş merkezi ziyaretçileri ve mağazalar ihtiyaç listesinde bulunan dilediği bir kıyafet ürününü satın alarak davulların içine attı. Biriken yepyeni elbise ve ayakkabılar, bugün Şanlıurfa'da sahiplerine GAP Arena Kapalı Spor Salonu'da düzenlenen törende hediye edildi.

Yepyeni bayramlıklarına kavuşan çocuklar kurulan şenlik alanında oyunlar oynayarak, sihirbaz, Karagöz-Hacivat, jonglör, tahta bacak, animasyon grubu gösterileriyle keyifli anlar yaşadı. Kurulan sahnede danslar ve şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar ayrıca yüz boyamacıdan, palyaçoya; pamuk şekerciden baloncuya ve kostüm karaktere kadar çok çeşitli aktivitelerle bayram neşesini erkenden yaşadı.

Özel bir yapı ve inşaat firması adına açıklama yapan Atilla Elmas, "5 bin çocuk 5 bin mutluluk' projemiz kapsamında bugün burada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Amacımız Peygamberler şehri Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki çocuklarımıza erken bayram coşkusu yaşatmak" dedi.

Hediyelerini alan çocuklar ise duygularını şu şekilde ifade etti:

"Hediyelerimizi aldık çok mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek mi? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma!
DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title