Haberler

Oyuncu Savaş Özdemir'in Hollywood filminde rol aldığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakterini canlandıran ünlü oyuncu Savaş Özdemir'in 2008 yılında Hollywood filmi Jack Hunter And The Quest For Akhenaten's Tomb'da rol aldığı ortaya çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakterini canlandıran Savaş Özdemir'in 2008 yılında Hollywood filminde oynadığı ortaya çıktı. Oyuncunun filmde İngilizce konuşması ise dikkatlerden kaçmadı.

FİLMDE RİYAD KARAKTERİNİ OYNADI

Usta oyuncu Savaş Özdemir çekimleri Amerika, Cezayir, Suriye ve bir kısmının Türkiye'de çekildiği Jack Hunter And The Quest For Akhenaten's Tomb filminde Riyad karakterini canlandırdı. Filmde hazine kaçakçısını canlandıran Savaş Özdemir aksiyon sahnelerini de başarılı şekilde tamamladı. Hem Amerikalı arkeolog hem Rus mafyasının peşinde olduğu Riyad karakterini canlandıran Özdemir'in filmde amerikan aksanlı İngilizce konuşması dikkat çekti. Tamamı İngilizce olan aksiyon filmi eleştirmenlerden tam not aldı.

Filmin başrollerini Ivan Sergei (Jack Hunter), Joanne Kelly (Nadia Ramadan) Thure Riefenstein (Albert Littmann) Susan Ward (Liz), Mario Naim Basil (Tariq) oynuyor.

FİLMİN KONUSU NEDİR?

Jack Hunter maceracı bir arkeolojisttir. Arkeolojide okurken Profesörü Fredrick Shaffer ona akıl hocalığı ve babalık yapmıştır. Profesör Suriye'de Ugaritlerden kalma bir hazine olduğunu düşünmektedir ve bu hazineyi bulabilmek için Ugarit metinlerini çok iyi tercüme edebilen bir tercümana ihtiyacı vardır. Ancak Jack orada bir hazine olduğuna inanmaz ta ki hocası bir cinayete kurban gidene kadar. Hocasını kimin, ne için öldürdüğünü bulmak amacı ile Suriye'ye gider.Ancak hazineyi arayan tek kişi kendisi değildir. Rus mafyası da işin içindedir.

Oyuncu Savaş Özdemir'in Hollywood filminde rol aldığı ortaya çıktı

SAVAŞ ÖZDEMİR KİMDİR?

Savaş Özdemir 1970 yılında İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu bölümünü kazandı. Birçok dizide yer alan Savaş Özdemir, 2007-2008 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide de rol aldı. Aktif olarak oyunculuk kariyerini sürdüren Savaş Özdemir şu anda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide 'Tipi' karakterini canlandırıyor.

Oyuncu Savaş Özdemir'in Hollywood filminde rol aldığı ortaya çıktı

Kaynak: Bültenler / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Savaş Özdemir Suriye Riyad Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (8)

o filimde:

tuncel kurtizide unutmamamk lazım

5
0
yanıtYanıtla
RACO:

ekonomideki iyileşmeler vatandaşın cebine ne zaman yansıyacak el cevap: hiçbir zaman çünkü öyle bir iyileşme yok olmayan bir iyileşmenin yansımasıda olmayacaktır tabiki bizim millet anlamaz olan biteni öyle gider oy verirler bunlarda böyle dalga geçerler işte:))))

5
0
yanıtYanıtla
Misafir:

alakasız, ahlaksız ve art niyetli bir yorum. Gerçekten oksijen israfısın.

1
3
yanıtYanıtla
hayri:

bu oyuncuyu bir kez gördüm sadece çok beğendim. çok komik ve hafif salak bir karakterdi. youtubeda tahsin babayı mafya sanıyorlar videosunu izleyin çok güzeldi. (Avrupa yakası)

0
2
yanıtYanıtla
severim kendisini:

o filmin baş rollerinde sinan tuzcu vardı sanırım

1
0
yanıtYanıtla
hakan:

nerde o eski doğal ve usta oyuncular

1
0
yanıtYanıtla
HANTAL MAZi:

Hmmm, Mehmet Polat''in 3 bölümde de oynadigi düsünülürse bunu 1 bölümde oynamasi neden haber olur anlamadim. Zaten filmin adini Jack Hunter koyacaklarina ''AVCI MALKOC'' koysalardi daha iyi ederlerdi, filmin tamami Türk be. . .

1
0
yanıtYanıtla
Sefa:

Avrupa yakasinda bir bolumde konuk oyincu olarak oynadi cok basariliydi

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title