Haberler

    Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileri, Ersun Yanal için nabız yoklayacak

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşılaştığı Trabzonspor maçının ardından sarı-lacivertlilerden ayrılan Ersun Yanal için Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileri teklif yapmaya hazırlanıyor.

    Fenerbahçe ile yollarını ayıran Ersun Yanal'ın ismi Azerbaycan milli takımı ile anılıyor. Abdullah Avcı ile anlaşamayan Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileri, gözünü Ersun Yanal'a çevirdi.

    Federasyon yetkililerin önümüzdeki günlerde Ersun Yanal ile iletişime geçerek nabız yoklaması ve teklifte bulunması bekleniyor.

    AZERBAYCAN'IN YANAL ISRARI

    Ersun Yanal'ın ismi Ocak ayının sonlarında yine Azerbaycan milli takımıyla birlikte anılmıştı.

    Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun o dönem teknik direktörlük koltuğu için hazırladığı listede Oleg Kononov, Giovanni de Biasi, Branko Ivankokiv, Luigi di Biaggio, Abdullah Avcı ve Cesare Prandelli ile birlikte Ersun Yanal'ın da adı bulunuyordu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Ersun Yanal Fenerbahçe Azerbaycan Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Adınızı Yazın ne diyorsak o:

    cok aradinizmi ?

    8
    1
    yanıtYanıtla
    YAŞLI KURT:

    UMARIM AZERİLER ÜLKEME DÜŞMAN OLMAZLAR LOO

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Juventuslu hatun:

    Ehh ersun ne basardin bi anlatsana bahcefenerinle avrupaya Gittinde kimleri yendin ne kazandinda kendini kim ve ne zannettinde bos bos büyük büyük konustun insanda az utanma olur bir durusu olur yoksa calistirdigin camiadanmi kaynaklandi camianin ne basarisi varda bugüne kadar kocaman bir hic Iyi oldu sanada bahcefenerinede

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Looooo:

    Bu kadar yazacağıma git ekmek al

    yanıt0
    yanıt0
    Harbiden:

    Futboldan anlamayan adamları türkiyede kim antrönör yapıyor nasıl büyük camıa dediğimiz camiada antrönörlük yapabiliyor fenerbahce antrönörsüz en az bukadar basarılı olurdu sen avrupaya götüremiyorsan iyi teknik direktör değilsin demektir yok aykutmuş yok ismail yılmazmış bunlarla zaten olmadı olmazda camiayı yöneten zihniyet bozuk bikere geriside bos

    2
    1
    yanıtYanıtla
    fatih gül:

    teknik direktörü ersul yanal yeni forma azerbaycan

    0
    0
    yanıtYanıtla
    fatih gül:

    teknik direktörü ersun yanal yeni forma azerbaycan

    0
    0
    yanıtYanıtla
    hatırlatma:

    O da gelir tıpkı FB yi rakiplere sunduğu gibi ER kekçe SUN ar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title