Haberler

Van'da Bahar Temizliği

Van'da Karların Erimesinin Ardından Harekete Geçen Belediye Temizlik Ekipleri, Kirlenen Cadde ve Sokakları Tazyikli Su ile Yıkamaya Devam Ediyor.

Van'da karların erimesinin ardından harekete geçen belediye temizlik ekipleri, kirlenen cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkamaya devam ediyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hergün sabahın erken saatlerinde başlayan temizlik çalışmaları gece geç saatlere kadar devam ediyor. 5 temizleme aracı ve 22 kişiden oluşan ekip, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar nezaretinde vardiyalı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik çalışmalarının aylık maliyetinin 50 bin YTL olduğu belirtiliyor.

Belediyenin çalışmaları hakkındaki görüşlerini dile getiren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Gül Mehmet Kaya, "Belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan memnunuz. Geçmişte bu mahalleye hiçbir hizmet gelmedi. Bu dönem hizmetle tanıştık. Bu dönemde tüm yollarımız asfaltlandı. 'Görünen köy kılavuz istemez.' Hizmeti herkes görüyor. Mahalle ve sokaklarımız yıkanarak pırıl pırıl hale getirildi. Çalışmalar için belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

(Eİ-MET-Y) 20.03.2008 19:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title