Haberler

Türkiye maçı özeti / Türkiye 2 - 3 Arnavutluk maçı geniş özet - 13 Kasım

Güncelleme:

Milli maçın özeti ve golleri. Türkiye Arnavutluk maçı özeti. 13.11.2017 Türkiye Arnavutluk maçının maç özeti görüntüleri ile birlikte dünya futbolundan maç özeti görüntüler. A Milli Takımımız Arnavutluk Antalya Stadı''nda karşı karşıya geldi. Maç özeti ve gollerini izlemek için haberimizdeki bağlantıları izleyiniz.

Milli maçın özeti burada. Türkiye 2 - 3 Arnavutluk maçı özeti. 13 Kasım Pazartesi Türkiye Arnavutluk maçı özeti ve golleri. Türkiye A Milli Takımımız bu akşam hazırlık maçında Antalya Stadı''nda Arnavutluk ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin maç özeti görüntülerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. Türkiye Arnavutluk maçı ve dünya futbolundan son dakika gelişmeler daima haberler.com adresinde. Maç özetini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Türkiye bu akşam hazırlık karşılaşmasında Arnavutluk ile mücadele edecek. İlk hazırlık maçında Romanya''ya mağlup olan millilerimiz ikinci hazırlık maçında Arnavutluk karşısında iyi bir prova yapmak istiyor. İşte Türkiye Arnavutluk maçı muhtemel 11''leri ve yayınlanacağı kanal...

TÜRKİYE ARNAVUTLUK MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Bugün Antalya Stadı''nda oynanacak mücadele TSİ 20.30''da başlayacak ve FOX TV''den canlı yayınlanacak.

Mücadelede, Bulgaristan Futbol Federasyonu''ndan Georgi Nikolov Kabakov düdük çalacak. Kabakov''un yardımcılıklarını Martin Veselinov Margaritov ile Martin Emilov Venev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

MUHTEMEL 11''LER

Türkiye: Volkan, Ozan, Erol, Uğur, İsmail, Okay, Emre Akbaba, Yunus, Deniz, Kenan, Enes

Arnavutluk: Berisha, Hysaj, Mavraj, Veseli, Balliu, Basha, Abrashi, Ajdarevic, Ramadani, Grezda, Sadiku

KENAN''A BİR ŞANS DAHA

Romanya dönüşünde evlilik işlemlerini halletmek adına 1 gün özel izin alan Kenan Karaman''ın da Antalya''da devam eden kampa katıldığı öğrenildi. Hannover 96 forması giyen başarılı hücum oyuncusunun ilk maçta olduğu Lucescu''dan şans bulacağı da gelen haberler arasında.

OKAN KOCUK ÇOK MUTLU

İstanbulspor formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından teknik direktör Mircea Lucescu tarafından Ay-Yıldızlı takıma davet edilen genç kaleci Okan Kocuk, kariyerinin en mutlu günlerini yaşıyor. 22 yaşındaki eldiven, "Hep hayalini kurduğum yerdeyim. Ama önemli olan bunun sürekli olması. Bunun için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi.

CIKALLESHI YEDEKTE BEKLEYECEK

Türkiye ile Arnavutluk yarın saat 20.30''da Antalya Stadı''nda karşılaşacak. Milliler''in rakibi Arnavutluk''ta Süper Lig''de forma giyen tek bir isim var. O da Başakşehir''den kiralık olarak Osmanlıspor''un yolunu tutan Sokol Cikalleshi. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan başarılı forvetin Ay-Yıldızlılar karşısında yedek soyunması bekleniyor.

ARNAVUTLUK İLE 10 MAÇ

Türk Milli Takımı, 94 yıllık tarihinde şimdiye dek Arnavutluk ile 9 maç yaparken, bunlardan 4''ünü kazandı. Rakibine 3 maçta yenilen milliler, 2 kez de eşitliği bozamadı. Arnavutluk ile şimdiye dek 6 resmi, 3 de özel maç yapan Ay-Yıldızlılar, 5''i Türkiye''de, 4''ü de deplasmanda yaptığı toplam 9 maçta 8 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü. İki takımın son maçı 2005''te oynandı ve milliler, rakibini tek golle geçmeyi başardı.

TÜRKİYE ADAY KADRO

A Milli Futbol Takımı''nın aday kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:

Harun Tekin, Barış Yardımcı (Bursaspor), Okan Kocuk (İstanbulspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Ozan Tufan, İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk İnan (Galatasaray), Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Atila Turan, Deniz Türüç (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Kenan Karaman (Hannover 96), Enes Ünal (Levante).

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Arnavutluk Romanya Antalya Türkiye Gündem Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title