Haberler

Travestiyi Erkeklik Gururu Nedeniyle Öldürdüler

Antalya'da, 5 Ay Önce Bir Travestiyi Başına Taşla Vurarak Öldürdüğü İddia Edilen 3 Zanlı Polis Tarafından Yakalandı. Zanlılar, Polise Verdikleri İfadede, "Travesti Erkekliğimize Laf Attığı İçin Öldürdük" Dedi.

Antalya'da, 5 ay önce bir travestiyi başına taşla vurarak öldürdüğü iddia edilen 3 zanlı polis tarafından yakalandı. Zanlılar, polise verdikleri ifadede, "Travesti erkekliğimize laf attığı için öldürdük" dedi.

Antalya'nın Uncalı Mahallesi Göksu deresinde 5 ay önce kafasına taşla vurularak öldürüldüğü belirlenen travesti cinayetinin sırrı çözüldü. Olay yerinde yaptıkları incelemede bir adet güneş gözlüğü ve cep telefonu kulaklığı bulan polis aracın kiralık olduğu tahmininde bulunarak şehir merkezindeki Rent a Carları tek tek gezdi. Son günlerde araç kiralayan şahıslardan gözlük takanları belirleyen polis yaptıkları teknik takip sonucu olayın zanlıları olduğu belirlenen G.Ç. ve S.E.'yi Denizli'de A.S.'yi ise

Antalya'da yakaladı. Oldukça soğukkanlı oldukları gözlenen zanlılar ifadelerinin ardından güvenlik önlemleri altında Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.

Zanlıların polise verdikleri ifadelerinde, "Gece alkol aldıktan sonra 100. Yıl Caddesi'nde travestiyi arabamıza alarak Göksu deresi kenarına gittik. Burada travesti bizim erkekliğimize laf attı. Biz de bunu gururumuza yediremedik ve onu taşla kafasına vurarak öldürdük" dedikleri öğrenildi.

(SE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title