Haberler

Torku Selçuk Üniversitesi Turgay Demirel'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demiel'i makamında ziyaret ettiler.

Pertevniyal maçı öncesi takımlarını yalnız bırakmayarak İstanbul'a giden yönetim kurulu üyeleri basketbol federasyonu başkanlığına yeniden seçilen Turgay Demirel'i tebrik ederek başarılar dilediler. Ziyaret sırasında açıklama yapan Torku Selçuk Üniversitesi Başkanı Yunus Derebağ: "Sayın Demirel'i yeniden seçilmesinden dolayı kutluyoruz ve basketbolumuzun her geçen gün ilerlemesine katkıda bulunan projelerinin devamını bekliyoruz.

Seçimlerden sonra yoğunluktan dolayı hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirememiştik. Takımımızın bugün İstanbul'da maçı olması nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdik. "şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel de: "Selçuk Üniversitesi iki yıldır Beko Basketbol Liginin eşiğinden dönen basketbolumuzun çok önemli bir kulubü. Bu yıl da benim de yakından takip ettiğim kaliteli bir kadroyla yine Beko Basketbol Ligi hedefiyle mücadele ediyorlar. Kendilerine bu yolda gönülden başarılar diliyorum." dedi.

Görüşmenin ardından Yunus Derebağ Turgay Demirel'e bir plaket takdim etti. Görüşmeye Torku Selçuk Üniversitesi Başkanı Yunus Derebağ'ın yanı sıra İbrahim Çınar, Hakan Faydasıçok, Bahadır Dilek, Ahmet Oğuz Yiğit, Mehmet İngör, Mevlüt Şimşek, Ali Arıkoğlu ve Yasin Coşkun katıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk Üniversitesi Turgay Demirel İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title