Haberler

Muaythai ve kick boksta başarılarıyla dikkat çeken genç sporcu

Güncelleme:

Muaythai ve kick boksta dünya ve Türkiye şampiyonlukları bulunan 20 yaşındaki İbrahim Hıdır Görgülü, yeni başarılar için çalışmalarını sürdürüyor. Elektrikçilik yapan İbrahim Hıdır, işinden arta kalan vakitlerini, yeni başarılara imza atmak için spor salonunda hazırlanarak geçiriyor. İbrahim Hıdır Görgülü, hedefinin kick boksta Yunanistan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda birinciliğe ulaşmak olduğunu belirtti.

Muaythai ile kick boksta dünya ve Türkiye şampiyonlukları bulunan 20 yaşındaki İbrahim Hıdır Görgülü, yeni başarılar için çalışmalarını sürdürüyor.

Afyonkarahisar'ın Salar beldesinde yaşayan genç sporcu, 2022'de muaythaide Türkiye ve dünya şampiyonu oldu.

İbrahim Hıdır Görgülü, bu yıl da kick boksta Antalya'daki Türkiye Şampiyonası ile İstanbul'daki Turkish Open WAKO Dünya Kupası'nda kürsünün ilk basamağına çıktı.

Elektrikçilik yapan İbrahim Hıdır, işinden arta kalan vakitlerini, yeni başarılara imza atmak için spor salonunda hazırlanarak geçiriyor.

"Hedefim Yunanistan'da Avrupa şampiyonluğunu kazanmak"

İbrahim Hıdır Görgülü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk hedefinin kick boksta Yunanistan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda birinciliğe ulaşmak olduğunu öyledi.

Spor ile iş hayatını birlikte yürütmenin zorluklarına alıştığını aktaran İbrahim Hıdır, "İşten sonra dinlenmek yerine, hedeflerime ulaşmak için çalışıyorum. Bu şekilde şampiyonluklara hazırlanıyorum." dedi.

İbrahim Hıdır Görgülü, çevresi tarafından takdir edilmenin kendisini daha çok motive ettiğini belirterek, "Hedefim kick boksta Yunanistan'da Avrupa şampiyonluğunu kazanmak. Orada Türk bayrağını dalgalandırmak istiyorum. ???????İlerleyen yıllarda şampiyonluklarımı sürdürmek istiyorum. Antrenmanlarımı aksatmadan hedeflerime ilerleyeceğim." ifadelerini kullandı.

Antrenör Berkan Öner de İbrahim Hıdır ile gurur duyduğunu, genç sporcunun daha büyük başarılara imza atacağına inandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Yunanistan Kick Boks Türkiye Dünya Spor Spor Güncel Haberler

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title