Haberler

Hekimoğlu: "Trabzonspor'u Çok Şeffaf Yönetme Projemiz Var"

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, "Trabzonspor’u çok şeffaf yönetme projemiz var" dedi.

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, " Trabzonspor'u çok şeffaf yönetme projemiz var" dedi.

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, İHA'ya Trabzonspor'da yaklaşan seçim süreci, kendisinin kulüp için yaptığı projeler ve futbol takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'a neden başkanlık için aday olduğunun sorulması üzerine Celil Hekimoğlu şöyle cevap verdi:

"Trabzon'da yaşıyorum, Trabzonluyum. 51 yaşındayım. Hayatım boyunca Trabazon'da yaşadım. Orada ürettik, kazandık. Trabzon bize çok şey verdi. Biz de Trabzon'un bize verdiklerine karşı şehrimize vefamızı ödemek istiyoruz. Çünkü Trabzonspor çok kötü yönetiliyor, çok kötü durumlara düştü. Bütün Türkiye'deki sempatisini kaybetti. Ben, Trabzonspor'u tekrar layığı ile yönetilebilecek bir anlayış getirmek için aday oldum."

"TRABZONSPOR'UN SORUNLARININ ÇÖZMEK İÇİN ÇOK CİDDİ MESAİ HARCAMAK LAZIM"

Trabzonspor'a başkanlık için aday olan diğer adaylardan ne gibi farklı projelerinin olduğunun sorulmasına Hekimoğlu, "Daha yerel olmak, özden olmak, daha içinden olmak, insanlara dokunmak lazım. Trabzonspor artık camiadan çok koptu. Biz, her an camianın içindeyiz. Her an takımın, camianın yanında olacağız. Değerlerimize daha çok sahip çıkacağız. Trabzon dışındaki bütün adaylara saygı duyuyorum. Ama Trabzonspor'un geldiği bu noktada içeride olmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü Trabzonspor'un bu sorunlarını çözmek için çok ciddi mesai harcamak lazım. O yüzden Trabzon'dan merkezi bir yönetimin şu anlarda, bugünlerde Trabzonspor'a daha çok katkı vereceğini düşünüyorum" diye cevap verdi.

"TRABZONSPOR TV'Yİ KURACAĞIZ"

Trabzonspor'un çok seviye kaybettiğini vurgulayan Hekimoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Ligde çok kötü bir performans gösteriyor. Ortalama fena bir takımımız yok ama ekonomik sorunlar dolayısıyla her geçen gün bir oyuncumuzu kaybediyoruz. Öncelikle bu ekonomik sorunu çözeceğiz. Sporculara olan borçları halledeceğiz. Bunu yönetim marifetiyle, kendi içimizde yapacağız. Daha sonra Trabzonspor'un gelir kaynaklarını arttıracağız. Çok ciddi projelerimiz var. 30 üzerinde projelerimiz var. Slayt gösterisi bile yarım saat sürüyor. Bunlardan bir tanesi Trabzonspor TV'yi kuracağız. Mutlaka dünyadaki bütün Trabzonsporlulara her an ulaşmamız lazım. Onlara mesaj vermemiz lazım. Onları eğitmemiz, yönlendirmemiz lazım. Birçok projemiz var. İstanbul'da bir pilot takım projemiz var. Trabzonspor'u çok şeffaf yönetme projemiz var. Bütün Trabzonsporlular, Trabzon'da neler oluyor, neler bitiyor anında internet ortamında, dijital ortamda mali tablodan sportif tabloya kadar şeffaf olarak görebilecek duruma getireceğiz. Trabzonspor Kulübü'nü misyonuna yakışır durumlarına getirmek en büyük hedefimiz."

"TRABZONSPORLULARIN BEKLEDİĞİ GERÇEK TRABZONSPOR GERİ GELECEK"

Trabzonspor taraftarının şu an karamsar bir yapısı olduğunu söyleyen Celil Hekimoğlu, "Trabzonspor taraftarı artık tribünlere gelmiyor. İnsanlar mutsuz, yılgın, moralsiz. Artık Trabzon'da kombine bilet satılmıyor. Ama şunu söyleyeyim ben; iyi bir yönetim geliyor. İnşallah biz seçime geldiğimiz zaman seçimi kazanacak değilde bu kulübü yönetecek kaliteli bir yönetim kuruyoruz. İnşallah 7 Aralık sabahı Trabzon'da yeniden her şey tekrar Trabzonsporluların beklediği gibi gerçek Trabzonspor geri gelecek" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor İstanbul Türkiye Spor Haberler

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917
Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title