Haberler

Bursaspor, İstanbul Başakşehir'i 4-1 Yendi

Güncelleme:

Bursaspor, sahasında konuk ettiği İstanbul Başakşehir'i 1-0 geriye düştüğü mücadelede 4-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında, Avrupa Kupaları'na gitme mücadelesi veren iki ekip Bursaspor ile İstanbul Başakşehir kozlarını paylaştı. Yeşil-Beyazlı ekip, 1-0 geriye düştüğü mücadelede İstanbul Başakşehir'i 4-1 mağlup etmesini bildi.

Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri Bakambu (2), Fernandao ve Holmen kaydetti. Konuk ekibin tek golü Mossoro'dan geldi.

Maç 4-1'lik skorlar sona ererken, Bursaspor aldığı bu galibiyetle puanını 47'ye çıkardı ve sahasındaki yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

Konuk ekip ise aldığı bu yenilgiyle averajla rakibinin gerisinde kaldı ve 5. sıraya geriledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Başakşehir Bursaspor İstanbul Spor Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma! 7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

500

Yorumlar (7)

OTTOMAN EMPIREMobil-ANDROID:

şehit yok, faiz 7000 lerde değil dünyanın en büyük 19. ekonomisi olduk.10. su olcaz inş nükleer santraller yapılıyor. yerli üretime teşvik var. Ülkenin battığı felan yok ülke şaha kalkıyo

4
21
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

Bursa nin teknik trektoru provokatör. Şenol Güneş Trabzon u yaktı kepaze etti. şimdi sıra Bursa da.

0
8
yanıtYanıtla
cCc ALP_ER cCc Mobil-ANDROID:

BİR GALATASARAYLI OLARAK SÖYLEMEK GEREKİYORSA BU BURSA TAKIMI ŞAMPİYONLUGU HAK EDİYOR DÖRT BÜYÜKTEN FAZLASI VAR EKSİGİ YOK.

6
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

ILK YARI 1 GOL YYP IKINCI YARI 4 GOLDE NEYIN NESI BURSA BUNU HEP YAPIYO

1
1
yanıtYanıtla
Adalet Mobil-IOS:

Yeni Emenike , fernandao bu sefer döktürmüş . Geçen hafta fenere karşı takımının en kötüsüydü. Sezon Sonu fenere gidecekmiş

1
0
yanıtYanıtla
BSK:

Gecen hafta hakem biraksaydi feneride dagitacakti yaa hakem cabuk gördü tehlikeyi bursanin golünü iptal etti

1
0
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

Trabzon beş senedir fb nin sırtından geciniyor. Başka kapıya. ..??

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title