Haberler

Altın Kemer, Durmuş Karakuş'un

- Altın kemer, Durmuş Karakuş'unLONDRA - Ağır sıklet unvan maçında ringe çıkan Türk boksör Durmuş Karakuş, İngiliz rakibini mağlup ederek, altın kemerin sahibi oldu.

- Altın kemer, Durmuş Karakuş'un

LONDRA - Ağır sıklet unvan maçında ringe çıkan Türk boksör Durmuş Karakuş, İngiliz rakibini mağlup ederek, altın kemerin sahibi oldu.

Türk boksör Durmuş Karakuş, Büyük Britanya Boks Birliği'nin düzenlediği ağır sıklet unvan maçında İngiliz namağlup boksör Alan Stevens ile karşı karşıya geldi. Maç sonunda rakibine 4-1 üstünlük sağlayan Karakuş, altın kemeri kazandı. İngiltere'nin Gillingham Stadyumu'nda gerçekleşen mücadelede boksör Durmuş Karakuş ilk raunda adeta fırtına gibi başladı. Art arda aldığı yumruklarla sersemleyen rakibi karşısında kısa süre içerisinde mücadelenin kontrolünü eline alan boksör Karakuş, sert yumrukları ile rakibini ringden adeta sildi. İngiltere'de yaşayan bir grup Türk vatandaşın da izlediği karşılaşmada Durmuş Karakuş, zafere uzanarak, İstiklal Marşı'nı dinlettirdi. Maçın ardından İHA'ya açıklamalarda bulunan şampiyon boksör kazandığı zaferi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm şehit ve gazilere armağan ettiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyük Britanya Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

title