Haberler

Şehit Uzman Çavuş Altundaş'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Niğde

Mardin-Diyarbakır karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Fehmi Altundaş'ın (25) cenazesi Niğde'nin Bor ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin- Diyarbakır karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Fehmi Altundaş'ın (25) cenazesi Niğde'nin Bor ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Özel uçakla Adana Şakirpaşa Havalimanına getirilen şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu daha sonra helallik alınması için karayoluyla Niğde'nin Bor ilçesindeki baba evine götürüldü.

Sokullu Mehmet Paşa Cami yanında bulunan eski Hükümet Meydanı'nda Altundaş için cenaze töreni düzenlendi. Oğlunun tabutunun başına gelerek namaz için saf tutan anne Nebiha Altundaş ve baba Şeref Altundaş yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin omuzlarda taşınarak getirildiği naaşı, Bor Şehitliği'nde toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi, yakınları, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ile CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilçe belediye başkanları ve kaymakamları, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Mardin Niğde PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
title